Ενδοοικογενειακή βία: Ποινή φυλάκισης στον 37χρονο που επιτέθηκε στη σύζυγο του


Την χτυπούσε με μανία μπροστά στα έντρομα μάτια των τριών παιδιών τους

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή, επιβλήθηκε στον 37χρονο άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου, μετά τη μήνυση της 31χρονης συζύγου του, ότι της επιτέθηκε με βία και άρχισε να την χτυπά σε όλο της σώμα.

Όπως αναφέρει το cretapost, o 37χρονος Σύριος κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής απειλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ασκήθηκε έφεση.

Ο ίδιος πάντως δεν παραδέχτηκε ότι προχώρησε στον ξυλοδαρμό της συζύγου του με την οποία όπως είπε είχαν αποφασίσει να χωρίσουν, ωστόσο έμεναν μαζί έως ότου προχωρήσει η διαδικασία.

Ισχυρίστηκε επίσης, ότι αιτία των καβγάδων που συχνά είχαν, ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζαν ως οικογένεια.

Το απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/5) στην περιοχή του Ατσαλένιου.

Το ζευγάρι φαίνεται να μην τα πήγαινε καλά το τελευταίο διάστημα και η γυναίκα ζητούσε από τον σύζυγο της να φύγει από το σπίτι. Ο άνδρας της επιτέθηκε με βία και άρχισε να την χτυπά σε όλο της σώμα με αποτέλεσμα τα ουρλιαχτά της και τις κραυγές των τριών παιδιών να ακούσουν γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η γυναίκα υπέβαλλε μήνυση και ο άνδρας συνελήφθη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ