Ελένη Καρακάση: «Μου έχει βγει το όνομα ότι “μην την πάρετε γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά”»

Την Ελένη Καρακάση υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». Η αγαπημένη «Ρίζω» από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την εμπειρία της στη σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της που όπως παραδέχτηκε έχει δημιουργήσει κατά καιρούς ένα αρνητικό κλίμα εναντίον της στο χώρο.

«Η γλώσσα μου είναι κοφτερή και βαριά. Μου έμεινε η ρετσινιά ότι τα λέω τσεκουράτα. Πιο μικρή έκανα πιο πολλή υπομονή, βέβαια προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ και να μιλάω όταν τα βλέπω πιο καθαρά. Αλλά ναι, μου έχει βγει το όνομα ότι “μην την πάρετε γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά”.

Και συνέχισε:

«Στην υποκριτική έχω πολλή υπομονή. Στο τραγούδι, που το κάνω πιο ερασιτεχνικά και ρομαντικά είμαι πιο σκληρή δεν δέχομαι συμβιβασμούς. Δεν μου αρέσουν οι καβγάδες.  Στις “Άγριες Μέλισσες” για παράδειγμα έχω εκνευριστεί δύο φορές.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός έδωσε μία γεύση από το τι μέλλει γενέσθαι στο Διαφάνι και τις ζωές των πολύπαθων ηρώων ενώ αναφέρθηκε και στο πώς επηρέασε η καραντίνα το επάγγελμά της και στο πλήγμα που επέφερε στην ψυχολογία της.

«Τρεις δολοφονίες θα συμβούν στο Διαφάνι!», είπε η Ελένη Καρακάση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος τη ρώτησε αμέσως μετά αν θα δούμε εξελίξεις στους έρωτες και τους χωρισμούς του πιο αγαπημένου τηλεοπτικού χωριού. Η ηθοποιός είπε κατηγορηματικά όχι. Οι σχέσεις λοιπόν θα μείνουν ως έχουν από ό, τι φαίνεται, κάτι που δεν θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τους τηλεθεατές, καθώς έχουν δεθεί με τα ζευγάρια του σήριαλ. Η Ελένη Καρακάση εκτός από τις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε στο πολυπόθητο άνοιγμα των θεάτρων, αλλά και στην ελπίδα που έχουν προσφέρει στον πληθυσμό οι εμβολιασμοί.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ