ΕΟΔΥ Άνοιγμα Τουρισμού: Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας στο Ηράκλειο για το άνοιγμα του τουρισμού


Ο κ. Αρκουμανέας επισήμανε ότι η σύσκεψη επιβεβαίωσε την προεργασία που έχει γίνει για να ανοίξει ο τουρισμός τις προσεχείς ημέρες, με απόλυτη ασφάλεια. Παράλληλα τόνισε πως υπάρχει μια ύφεση στην δυναμική της πανδημίας, όμως παρόλα αυτά η μάχη με τον κορωνοϊό δεν έχει τελειώσει.

Το πρωί της Πέμπτης 13 Μαΐου ο κ. Αρκουμανέας με τον κ. Βασιλικό συναντήθηκαν, στη Λότζια, με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 15 Μαΐου. Συμμετείχαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ρένα Παπαδάκη, ο Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιάννης Οικονόμου επικεφαλής των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο Παναγιώτης Μαματζάκης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Ευγενία Στυλιανού.

Συζητήθηκε η ευρύτερη υγειονομική εικόνα του Ηρακλείου ενόψει του «ανοίγματος» του τουρισμού καθώς και τα μέτρα που πρέπει να ακολουθηθούν για να κυλήσει η θερινή περίοδος ομαλά. Ο κ. Αρκουμανέας, μάλιστα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία του ΕΟΔΥ με τον Δήμο Ηρακλείου, ειδικά όσον αφορά στην ανάπτυξη σταθερών σημείων ελέγχων- rapid test.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την συνάντηση του Προέδρου του ΕΟΔΥ, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Ο κ. Αρκουμανέας, μεταξύ άλλων, τόνισε την εξαιρετική συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και δήλωσε ότι «πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι αλλά και πολύ προσεκτικοί».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ