Γαλλία: 29χρονος σκότωσε δύο συναδέλφους του μετά από παρατήρηση γιατί δεν είπε «καλημέρα»


Αδιανόητη διπλή δολοφονία από έναν 29χρονο στη Γαλλία που σκότωσε δύο συναδέλφους του μετά από παρατήρηση που του έκαναν

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στη Γαλλία για τη σύλληψη ενός 29χρονου ο οποίος δολοφόνησε δύο συναδέλφους του αφού του έκαναν παρατήρηση επειδή δεν τους είπε «καλημέρα».

Δράστης ο 29χρονος Βαλεντίν Μαρκόνε ο οποίο δεν δίστασε να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον προϊστάμενό του και έναν συνάδελφό του επειδή τον αποκάλεσαν «αγενή».

Η διπλή δολοφονία σημειώθηκε σε χωριό στα νότια της Γαλλίας το πρωί της Τρίτης.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι ο 29χρονος, ο οποίος είναι πατέρας ενός νεογέννητου, ήταν «εκνευρισμένος» αφού έφτασε στην εργασία του μετά την παρατήρηση που του έγινε.

Ο Μαρκόνε, τότε, ο οποίος είναι νόμιμος κάτοχος αρκετών όπλων ως κυνηγός, φέρεται να έβγαλε ένα όπλο και να σκότωσε αρχικά τον 55χρονο προϊστάμενό του.

Στη συνέχεια στόχος του 29χρονου δολοφόνου έγινε ένας 32χρονος συνάδελφός του ενώ ο Μαρκόνε άνοιξε πυρ και κατά ενός τρίτου ατόμου.

Γαλλία δολοφονία
Ο 29χρονος δράστης της διπλής δολοφονίας στη Γαλλία

Σύμφωνα με την Sun ο 55χρονος προϊστάμενος του Μαρκόνε πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ ο 32χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά του 29χρονου όταν προσπάθησε να παρέμβει.

Μετά τη διπλή δολοφονία ο 29χρονος φέρεται να έχει καταφύγει σε ορεινή περιοχή.
«Έχει διαφύγει στα βουνά και πιστεύουμε ότι έχει ακόμα στην κατοχή του τουλάχιστον ένα όπλο και αρκετά πυρομαχικά» δήλωσε πηγή της αστυνομίας.

Στην επιχείρηση για τη σύλληψή του 29χρονου συμμετέχουν περισσότεροι από 300 αστυνομικοί και στρατιώτες.

Ο Μαρκόνε φέρεται πρόσφατα να είχε τσακωθεί με τον προϊστάμενό του για το ωράριό του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ