Τάμτα: “Με επηρέασε η καραντίνα καλλιτεχνικά”

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Τάμτα, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου 2 night show και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνάντηση για όλους τους τομείς της ζωής της

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά και καλλιτεχνικά της βήματα, όσο όμως και για πιο προσωπικά της θέματα.

Η εκπομπή άνοιξε με την ίδια να δέχεται από τον παρουσιαστή μία πλατινένια και φοβερή έκπληξη και συνεχίστηκε με την συζήτηση τους για πολλά και διάφορα θέματα όπως η καραντίνα.

Το μότο της τραγουδίστριας

  • Όπως είπε το μότο της είναι σκληρή δουλειά και πάλι και μία απόλυτη ικανοποίηση για όλα, όσα έχει καταφέρει από την έλευση της στην χώρα μας εως και σήμερα.

Γιατί δεν ανήκει στην εταιρία Panic

  • O Γρηγόρης Αρναούτογλου, γνωρίζοντας τις καλές σχέσεις που έχει με τον Πάρη Κασιδόκωστα και τον συνιδρυτή Γιώργο Αρσενάκο , προέβη σε μία τολμηρή ερώτηση. Γιατί ενώ έχουν έτσι τα πράγματα η ίδια δεν ανήkει στην εταιρία Panic. Η Τάμτα, απέφυγε να πεί πολλά αλλά όλοι καταλάβαμε τους πραγματικούς λόγους που συμβαίνει αυτό. Αυτό που απλά απάντησε είναι ότι δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις γι αυτό και ότι σημασία έχει ότι είναι δική της απόφαση και την στηρίζει.

Θα ξανα έκανε οικογένεια

  • Στην ερώτηση για το αν θα ξανά έκανε οικογένεια, δήλωσε ότι είναι κάτι το οποίο δεν το έχει καθόλου στο μυαλό της , γιατί οικογένεια έχει αλλά δεν το αποκλείει κιόλας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Όλα όσα είπε για την Eurovision

  • Στην ερώτηση,  για το αν θα δεχόταν να  εκπροσωπήσει την χώρα μας στην eurovision, απάντησε θετικά και όταν ρωτήθηκε αν θα της γινόταν ταυτόχρονα πρόταση από Ελλάδα και Γεωργία ποια θα διάλεγε η ίδια είπε Ελλάδα.

Τι είπε για την Καραντίνα

  • Παραδέχτηκε ότι η καραντίνα την επηρέασε πολύ καλλιτεχνικά και αυτό κάπως την ζόρισε ψυχολογικά και σωματικά.

Ακολουθεί βίντεο με την συνέντευξη της Τάμτα

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ