Λάρισα: Άγριος καβγάς για την τιμή πληρωμένου έρωτα


Λάρισα: Πλήρωσε την 41χρονη για να συνευρεθούν ερωτικά, αλλά… 

Κατηγορούμενοι για ληστεία παραπέμφθηκαν χθες (13/5) ενώπιον της Ανακρίτριας, ένας 35χρονος Λαρισαίος και η 41χρονη φίλη του.

Οι δυο τους συνελήφθησαν μετά από επεισόδιο σε βάρος ενός 65χρονου Λαρισαίου, ο οποίος– σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερίας» – κατέβαλε το συμφωνηθέν ποσό των 30 ευρώ στην 41χρονη για να συνευρεθούν ερωτικά, μόνο που τα πράγματα άλλαξαν όταν ο 35χρονος παρενέβη θεωρώντας ελάχιστα τα χρήματα που θα λάμβανε η φίλη του, απαιτώντας έτσι την καταβολή 100 ευρώ.

Ο καυγάς των τριών έγινε δημόσια, το μεσημέρι της Τετάρτης (12/5) στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια και πήραν προθεσμία να απολογηθούν, ενώ μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP

    Η HILLTOP είναι η νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η πιστωτική σας βαθμολογία. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ