Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε – Τραγική φιγούρα η μητέρα της


Γλυκά Νερά: Οι πιο έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν 24 ώρες το 24ώρο κάθε πτυχή της φρικιαστικής δολοφονίας της άτυχης 20χρονης στο σπίτι της, προκειμένου να εντοπίσουν τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Σήμερα ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας στα Γλυκά Νερά «γράφεται» στο αγαπημένο νησί της Κάρολαϊν, την Αλόννησο, όπου θα κηδευτεί το μεσημέρι.

Το πρωί της Παρασκευής συγγενείς της αδικοχαμένης 20χρονης μαζί με την μητέρα της μετέφεραν τη σορό της από την Αθήνα στο Βόλο, και από εκεί με πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του νησιού.

Στις 15:00 το μεσημέρι, φίλοι, καθηγητές, συγγενείς και ο αγαπημένος της σύζυγος θα την αποχαιρετίσουν για πάντα.

Νωρίτερα, στο ναό της Αγίας Παρασκευής στο Πατητήρι Αλοννήσου βρέθηκε ο αντιδήμαρχος προκειμένου να εποπτεύσει το χώρο και να κανονίσει μέτρα ασφαλείας. Το κλίμα στο νησί είναι βαρύ, με τους κατοίκους να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα δουν και δεν θα ακούσουν ξανά το γέλιο της Κάρολαϊν.

Τραγική φιγούρα μητέρα της, η οποία με δάκρυα στα μάτια και υποβασταζόμενη δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολαϊν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ