Σεξ γυναίκα φως: Ποιες γυναίκες μπορούν να κάνουν σεξ με αναμμένο φως

Σεξ γυναίκα φως: Γιατί κάποιες γυναίκες επιλέγουν να κάνουν σεξ με αναμμένο φως ενώ κάποιες άλλες το αποφεύγουν δια ροπάλου; Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας γι’ αυτή την επιλογή – απόφαση αυτή παίζει σημαντικό ρόλο η σχέση που έχουν οι γυναίκες με το σώμα τους. Σε έρευνα που διεξήχθη από τους ψυχολόγους του Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας του Σινσινάτι και του Τμήματος Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα αξιολογήθηκαν οι απαντήσεις 3.627 γυναικών σε ερωτηματολόγια βάσει των οποίων αξιολογήθηκε η εικόνα του σώματός τους και οι σεξουαλικές τους συμπεριφορές δίνοντας την ευκαιρία στους ερευνητές να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι γυναίκες που είχαν αναφέρει πως ήταν πιο ικανοποιημένες από την εικόνα του σώματός τους δήλωσαν πως ήταν πολύ πιο ενεργές σεξουαλικά, απολάμβαναν περισσότερους οργασμούς ενώ είχαν πιο συχνά ερωτικές επαφές με αναμμένα τα φώτα. Επιπλέον δοκίμαζαν νέες σεξουαλικές συμπεριφορές και ικανοποιούσαν περισσότερο τον σύντροφό τους. Όλα αυτά έρχονταν σε αντιδιαστολή με την συμπεριφορά των γυναικών που είχαν δηλώσει πως δεν είναι τόσο ικανοποιημένες με την εικόνα του σώματός τους.

Η θετική εικόνα του σώματος λοιπόν και το πόσο καλά νιώθει μια γυναίκα με το σώμα της φαίνεται να σχετίζεται άμεσα με το πόσο ικανοποιημένη θα είναι η ίδια και με τη σεξουαλική της ζωή. Η γενική ικανοποίηση θα μπορούσε να προβλέψει τη συχνότητα που έκανε σεξ μία γυναίκα, το πόσο συχνά ερχόταν σε οργασμό και κατά πόσο δοκίμαζε νέες σεξουαλικές εμπειρίες και είχε αυτοπεποίθηση ότι παρείχε ευχαρίστηση στον σύντροφό της.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ