Άγριες μέλισσες επεισόδιο 141 : Η Ελένη καταρρακώνεται

Το επεισόδιο της Δευτέρας, 18/05/21, θα ανοίξει με την κίνηση ενός ήρωα που θα καταφέρει να περάσει στους υπόλοιπους το μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαφυγή, αλλά και με μία σύγκρουσή που θα έχει μία πολύ απρόοπτη εξέλιξη. Οι αντιδράσεις δύο παιδιών απέναντι στον πατέρα τους εξακολουθούν να είναι αρνητικές.

Στην συνέχεια, ένας μάρτυρας πιέζεται να καταθέσει προκειμένου να εξιχνιαστεί μία δολοφονία. Μια ηρωίδα ψάχνει τον τρόπο για να καταφέρει σε μία συνάντηση να εξομολογηθεί μία πολύ σημαντική αλήθεια. Το επεισόδιο θα κλίσει με μία συνάντηση που θα προκαλέσει αναστάτωση σε δύο ήρωες.

Η Ελένη καταρρακώνεται

  • Η κίνηση του Δούκα κάνει την Ελένη να καταλάβει ότι δεν υπάρχει τρόπος αναχαίτισης των σχεδίων του και αυτό την καταρρακώνει, επίσης ξέρει ότι πλέον πρέπει να βρει τον τρόπο να περάσει στους υπόλοιπους αγρότες του συνεταιρισμού  το μήνυμα ότι δεν υπάρχει διέξοδος.

Μελέτης και Κωνσταντής συγκρούονται

  • Ο Κωνσταντής συγκρούεται και με τον Μελέτη αλλά και με τον πατέρα του και αυτή η σύγκρουση έχει ως αποτέλεσμα να κάνει τον Κωνσταντή να φύγει από το σπίτι του

Ο Δούκας χάνει τα παιδιά του

  • Ο Δούκας με την στάση του καταφέρνει να κάνει την Πηνελόπη συνέχεια να τον αμφισβητεί . Επίσης χάνει ακόμα έναν γιό.

Ο Λούβαρης καταθέτει

  • Ο Γραμματικός πιέζει τον Λούβαρη να καταθέσει όλα όσα είδε το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Θέμελης, προκειμένου να καταφέρουν να εξεχνιάσουν την δολοφονία του και να τιμωρήσουν τον ένοχο.

Συναντήσεις Βάσκαρη Ευσεβία

  • Ο Βάσκαρης με την Ευσεβία συνεχίζουν κανονικά τις συναντήσεις τους , απλά η τελευταία παιδεύεται γιατί αναζητά τρόπους για να του πει την αλήθεια σχετικά με ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Η Δόμνα εμφανίζεται

  • Ο Δούκας και ο Μελέτης αναστατώνονται από την εμφάνιση της Δόμνας και απλά μένει να μάθουμε με ποιον τρόπο θα την χειριστούν για να την πάρουν με το μέρος τους και πάλι.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας 18/04/21.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ