Εφτάψυχη Γάτα Σικάγο: Πήδηξε από τον 5ο όροφο φλεγόμενου κτιρίου και προσγειώθηκε σα να μη συνέβη τίποτα [vid, pic]


Η ανθεκτικότητα που έχουν οι γάτες είναι παροιμιώδης. Άλλες καταφέρνουν να «επιστρέψουν» από τον άλλο κόσμο και άλλες πηδάνε από φλεγόμενα κτίρια χωρίς γρατζουνιά.

Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά μιας αντίστοιχης ιστορίας είναι μια γάτα στο Σικάγο, η οποία πήδηξε από τον πέμπτο όροφο ενός φλεγόμενου κτιρίου και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο γρασίδι.

H πυροσβεστική υπηρεσία της αμερικανικής πόλης τραβούσε βίντεο το εξωτερικό του κτιρίου και ενώ στελέχη της επιχειρούσαν μέσα σε αυτό, όταν μία μαύρη γάτα εμφανίστηκε μέσα από τους καπνούς σε ένα σπασμένο παράθυρο.

Η γάτα ακούμπησε λίγο με το πόδι της στην πρόσοψη του κτιρίου και στη συνέχεια πήδηξε.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί και παρακολουθούσε τις απόπειρες κατάσβεσης ακούγεται να φωνάζει.

Πέφτοντας η γάτα κατάφερε να αποφύγει έναν χαμηλό εξωτερικό τοίχο και προσγειώθηκε στα δύο πίσω πόδια. Αφού αναπήδησε μία φορά, εμφανίστηκε να περπατάει κανονικά.

«Πήγε κάτω από το αυτοκίνητό μου και κρύφτηκε μέχρι που ένιωσε καλύτερα μερικά λεπτά αργότερα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Λάρι Λάνγκφορντ που πρόσθεσε ότι η γάτα προσπάθησε να πηδήξει τον τοίχο και να μπει ξανά στο κτίριο.

Η γάτα δεν τραυματίστηκε, δήλωσε ο Λάνγκφορντ, προσθέτοντας ότι αναζητά τον ιδιοκτήτη της.

Από τη φωτιά δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς το διαμέρισμα ήταν άδειο. Τα αίτια δεν έχουν γίνει γνωστά, ούτε η έκταση των ζημιών που προκάλεσε…

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ