Σύρος: Παρέλαβε 4,5 κιλά ναρκωτικά με… μεταφορική – Συνελήφθη από το Λιμενικό Σώμα


Η μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών ήταν επιμελώς τοποθετημένη-κρυμμένη σε πλαστικές σακούλες, οι οποίες με τη σειρά τους σε χαρτοκιβώτιο

Σημαντική επιτυχία για το Λιμεναρχείο Σύρου το οποίο κατάφερε να αναχαιτίσει επιχείρηση προώθησης 4,5 κιλών κάνναβης στο νησί και να προχωρήσει στη σύλληψη ενός 45χρονου Έλληνα στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

Αναλυτικότερα, πρωινές ώρες του Σαββάτου 15/05/21 στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σύρου, κατόπιν πολύ καλά σχεδιασμένης επιχείρησης, προέβησαν στη σύλληψη ημεδαπού άνδρα, 45 ετών, μονίμου κατοίκου Σύρου, στην κατοχή του οποίου ευρέθη και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 4,5 κιλών περίπου.

Η μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών ήταν επιμελώς τοποθετημένη-κρυμμένη σε πλαστικές σακούλες, οι οποίες με τη σειρά τους σε χαρτοκιβώτιο. Το δέμα (χαρτοκιβώτιο) απεστάλη από Αθήνα, μέσω εταιρίας μεταφορών, τις εγκαταστάσεις της οποίας ο συλληφθείς επισκέφθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα προκειμένου το παραλάβει.

Αμέσως μετά την παραλαβή του δέματος από τον 45χρονο ημεδαπό, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σύρου, που τον είχαν θέσει υπό παρακολούθηση, με αιφνιδιαστική κίνηση τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του συλληφθέντος ευρέθη, επίσης, σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο και κατασχέθηκε. Η Λιμενική Αρχή Σύρου που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, πρόκειται να προσαγάγει τον δράστη ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή το αμέσως προσεχές διάστημα.

Πηγή: cyclades24.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ