Τριτοβάθμια Εκπαίδευση HΠΑ: Προστασία ανοσίας COVID-19


Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Το ξέσπασμα του κορωνοϊού έχει επιφέρει τεράστια αναστάτωση σε πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής. Έχει καταστρέψει την οικονομία, έχει θέσει τις δυνατότητές μας στην υγεία επί τόπου και άλλαξε ακόμη και τις μεθόδους εκπαίδευσης. Τα περισσότερα πανεπιστήμια και κολέγια έχουν ακυρώσει τα προσωπικά τους μαθήματα και έχουν μεταφερθεί σε διαδικτυακές οδηγίες. Επιπλέον, η πανδημία έχει απειλήσει να αλλάξει και όλες τις άλλες πτυχές της ζωής στο κολέγιο, από την εγγραφή και την είσοδο στο συλλογικό αθλητισμό και πολλά άλλα.

Μερικά σημαντικά νέα για τον Μάιο του 2021

Οι απαιτήσεις και οι περιορισμοί που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19 αποτέλεσαν το αντικείμενο πολλών ειδήσεων σε πανεπιστήμια σε όλην τη χώρα. Ορισμένες καλύτερες στιγμές για αυτόν τον μήνα περιλαμβάνουν: Πανεπιστήμιο του Ρίτσμοντ (12 Μαΐου) Το πανεπιστήμιο θα μετακινηθεί από τους κίτρινους περιορισμούς σε πορτοκαλί στην πανεπιστημιούπολη, από το Σάββατο 15 Μαΐου.

Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης (11 Μαΐου) Το πανεπιστήμιο του Amherst δέχτηκε απειλές από τους γονείς των φοιτητών που τέθηκαν σε αναστολή λόγω συμμετοχής σε πάρτι χωρίς να φορούν τις μάσκες τους τον Μάρτιο. Οι μαθητές πιάστηκαν όταν κάποιος δημοσίευσε την εικόνα τους στους διαχειριστές.

Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν (11 Μαΐου) Εκατοντάδες μέλη της σχολής αυτού του πανεπιστημίου υπέγραψαν μια αναφορά κατά του σχεδίου εμβολίων του πανεπιστημίου, το οποίο θεωρούν «παράλογο». Το πανεπιστήμιο απαιτεί να εμβολιαστούν μόνον οι μαθητές που ζουν στην πανεπιστημιούπολη.

Πανεπιστήμιο της Φλόριντα (10 Μαΐου) Το πανεπιστήμιο έχει αλλάξει τους κανόνες της μάσκας προσώπου. Τώρα, «συνιστούν» μόνο να φορούν μάσκες αντί να απαιτούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους.

Πανεπιστήμιο Rowan (7 Μαΐου) Το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε την απαίτηση εμβολίου για φοιτητές που σπουδάζουν ή ζουν στην πανεπιστημιούπολη, καθώς και τα κίνητρα που θα δώσουν σε φοιτητές που θα λάβουν το εμβόλιο.

Πανεπιστήμιο Nova Southeastern (6 Μαΐου) Το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε την 1η Απριλίου ότι θα απαιτήσει εμβόλια για όλους τους υπαλλήλους και τους φοιτητές μέχρι το φθινόπωρο.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, η Φλόριντα ψήφισε νόμο που απαγορεύει αυτές τις απαιτήσεις, έτσι το πανεπιστήμιο ανέστρεψε τη θέση του.

Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (6 Μαΐου) Το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι θα απαιτήσει από όλους τους φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη αυτό το φθινόπωρο να εμβολιαστούν για να επιτύχουν τα υψηλά επίπεδα εμβολιασμού που απαιτούνται για να διατηρηθεί η κοινότητα προστατευμένη.

Πανεπιστήμιο του Όρεγκον (5 Μαΐου) Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι φοιτητές του πανεπιστημίου πραγματοποίησαν πάρτι στην αυλή, όπου εκατοντάδες μαθητές συγκεντρώθηκαν χωρίς μάσκες. Η διοίκηση του πανεπιστημίου απογοητεύτηκε όταν είδε τη φωτογραφία αυτής της συγκέντρωσης στα πάρτι εκτός πανεπιστημιούπολης. Πανεπιστήμιο Μεθοδιστών (4 Μαΐου) Αυτό το πανεπιστήμιο απαιτεί από τους ηλικιωμένους να κάνουν τεστ COVID-19 για να παρακολουθήσουν την αποφοίτηση.

Το πανεπιστήμιο έχει «νομική και ηθική υποχρέωση» να απαιτήσει αυτό το τεστ και μόνο οι φοιτητές που έχουν αρνητικό τεστ για την COVID-19 θα λάβουν εισιτήρια για την αποφοίτησή τους.

Κολλέγιο Saint Vincent (3 Μαΐου) Λόγω της αύξησης του αριθμού των θετικών κρουσμάτων COVID-19 στην πανεπιστημιούπολη, αυτό το πανεπιστήμιο διέταξε τη διεξαγωγή των μαθημάτων όλων των τάξεων από απόσταση.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ