Ναταλία Δραγούμη : “Σε ηλικία 12 ετών δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση”


Στην εκπομπή καλύτερα δεν γίνεται με την Ναταλία Γερμανού βρέθηκε η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, όπου και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για τα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά της βήματα.

Στο κομμάτι των ππροσωπικών της τόλμησε και να μιλήσει για την ηλικιακή φάση των 12 χρόνων όπου δέχτηκε κακοποίηση.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα είπε η ηθοποιός το άτομο το οποίο προσπάθησε να την κακοποιήσει, ήταν πολύ καλός φίλος της οικογένειας και έκανε και η ίδια πάρα πολύ παρέα μαζί του, αφού την έβαζε και έκαναν ποδήλατο μαζί. Ακόμα μίλησε για το πως ένιωσε και ποιες είναι οι σκέψεις της τώρα ως ενήλικη.

Μετάνιωσα που δεν αντέδρασα

  • Η Ναταλία Δραγούμη, παραδέχτηκε ότι μετάνοιωσε επειδή όταν έγινε αυτό το περιστατικό δεν κατάφερε να αντιδράσει και να τον βάλει στην θέση του επι τόπου. Αλλά αντίθετα κράτησε μία πολύ ευγενική στάση , αντί να τον βρίσει και να τρέξει.

Που εξομολογήθηκε το περιστατικό

  • Το περιστατικό ,αφού συνέβη το είπε στις αδερφές της και αυτό ώθησε τις εξελίξεις, επειδή έτσι κατάφεραν να τον διώξουν από το νησί το οποίο ζούσαν και μετά έμαθαν ότι θύματα του ίδιου ατόμου είχαν πέσει κι άλλα κορίτσια. Τέλος όπως αποκάλυψε αυτό το άτομο ποια δεν είναι καν στην ζωή.

Πως την επηρέασε το περιστατικό στην μετέπειτα ζωή της

  • Όπως παραδέχτηκε, αν και μπορεί στην φάση που έγινε αυτό να μην κατάφερε να μιλήσει, αλλά συνειδητοποίησε πάρα πολλά πράγματα και αυτό την έκανε να αν προσδιορίσει τις επόμενες σχέσεις της και να καταφέρει να επιβάλλει τα όρια της.  Τέλος λέει ότι πολλές από τις συμπεριφορές που ακούει της θυμίζουν την δική της πρώτη σχέση.

Υπενθυμίζουμε ότι :

  • Γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1979
  • Είναι ηθοποιός και παρουσιάστρια
  • Αποφοίτησε από την δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου
  • Συνεργάστηκε για 12 χρόνια με το θέατρο “Αμόρε”
  • Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε το 1991 στην σειρά “μάνα είναι μόνο μία”

Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξη της στην εκπομπή 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ