Πανδημία εμβόλιο : Οι πολίτες θα εμβολιαστούν με σωστή ενημέρωση


Ενώ πολλοί ήταν πρόθυμοι να ευθυγραμμιστούν και να συμβάλουν στην επιβράδυνση και ελπίζουμε να τερματίσουν την πανδημία, άλλοι ήταν πιο απρόθυμοι. Οι ειδικοί γνωρίζουν από την εμπειρία με άλλα προγράμματα εμβολιασμού μόλις φτάσουν στο πρώτο 50% του πληθυσμού ότι έχουν φτάσει σε ένα καλό ποσοστό.

Πιο δύσκολα  εμβολιάζετε το δεύτερο 50% του πληθυσμού

  • Το δεύτερο 50 τοις εκατό γίνεται πιο δύσκολο. Εδώ, αντιμετωπίζουμε περισσότερες τσέπες διστακτικότητας και δυσπρόσιτων ευάλωτων πληθυσμών, και εκεί είναι που οι μεγάλες ανισότητες στον τομέα της υγείας συμμετέχουν στο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό δημόσιο μήνυμα είναι: Εμβολιασμός μόλις ανοιξει η πλατφόρμα σας.

Λόγοι που δυσκολεύουν τους εμβολιασμούς

  • Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν επίσης μερικοί άνθρωποι που απλά δεν μπορούν να πάρουν το εμβόλιο COVID-19, είτε επειδή είναι αλλεργικοί σε ένα ή περισσότερα συστατικά σε αυτό ή έχουν μειωμένο ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Υπάρχουν εκείνοι που απλά δεν θέλουν να εμβολιαστούν για έναν ή τον άλλο λόγο, από το να μην πιστεύουν τους κινδύνους του COVID-19 ή επειδή έχουν πέσει κάτω από την τρύπα του κουνελιού των μισών αλήθειας και της παραπληροφόρησης που μοιράζονται ευρέως στα κοινωνικά μέσα. .
  • Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να προσπαθήσουμε να πείσουμε κάθε άτομο ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι ασφαλή και αποτελεσματικά έναντι σοβαρών ασθενειών και θανάτων.
  • Αλλά μερικές φορές αυτές οι συνομιλίες αξίζουν, ειδικά αν είναι με κάποιον που αγαπάτε ή κάποιον που έχει επαφή.
  • Είναι ζωτικής σημασίας να δίνονται πραγματικά στοιχεία σε όλους, αλλά ειδικά σε κοινότητες που δεν έχουν τόσο καλή πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και πληροφορίες όσο άλλες κοινότητες.

Η απογοήτευση των τοπιών υπηρεσιών υγείας στις ΗΠΑ

  • Οι τοπικές υπηρεσίες υγείας γνωρίζουν καλύτερα τις κοινότητές τους και πώς να τις κρατούν ενήμερες, Στις ΗΠΑ ειδικότερα, οι κοινότητες είναι πολύ απογοητευμένες με το επίπεδο σύγχυσης, τους μεγάλους χρόνους αναμονής, την έλλειψη πληροφοριών, τις αντικρουόμενες πληροφορίες, τις ακυρώσεις ραντεβού και άλλα σφάλματα που σχετίζονται με τη μη τυποποίηση εθνικού προγράμματος.

Ακολουθεί βίντεο για τον εμβολιασμό

 

 

 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ