Ανδρική συμπεριφορά: Πώς να είσαι γνήσιο αρσενικό σε μία σχέση

Ανδρική συμπεριφορά: Πώς να είσαι γνήσιο αρσενικό σε μία σχέση.  Το να είσαι αυθεντικό αρσενικό δεν συνεπάγεται ακριβά ρολόγια, αυτοκίνητα, ντύσιμο ακριβό αλλά ένα σωρό άλλα πράγματα που θα πρέπει να αφομοιώσουν  όλοι οι άνδρες. 

Το να γίνεις καλύτερος άνθρωπος δεν σημαίνει ότι χάνεις τη θέση σου στον κόσμο ως άντρας., ούτε είναι αδυναμία. Στην πραγματικότητα, σε κάνει ακόμα πιο άντρα. Οπότε, εδώ είναι κάποιοι τρόποι για να γίνεις άντρας σε σχέση. Αγκαλιάστε τα συναισθήματά σας. Αυτή η όλη νοοτροπία “οι άνδρες δεν κλαίνε” κάνει το αντίθετο από το να “χτίσει” μία ανδρική προσωπικότητα.  Αγκαλιάστε τα συναισθήματά σας στη σχέση σας. Αυτό είναι ένα από τα κλειδιά για το πώς να είναι ο άνθρωπος σε μια σχέση. Αν θες να μάθεις πώς να είσαι ο άντρας σε μια σχέση, τότε “φανερώσου” στη σύντροφό σου.

Το να είσαι κλειστός και συναισθηματικός δεν πρόκειται να σε βγάλει πουθενά. Σας αρέσει να αποφεύγουμε τις σκληρές συζητήσεις, αλλά αυτές οι συζητήσεις μας βοηθούν να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε ως άνθρωποι. Η σύντροφός σας θέλει να είναι με κάποιον που θα ακούσει ενεργά όταν θέλει να μοιραστεί μια ιστορία ή τα συναισθήματά της. Ο κόσμος θέλει να ακουστεί. Ένας πραγματικός σύντροφος θα κλείσει το τηλέφωνο και θα δώσει την προσοχή του στο συνεργάτη του όταν χρειαστεί. Αφουγκράζεσαι τη σύντροφό σου και δεν προσπαθείς να την επικρίνεις ή να την αλλάξεις. Γιατί εσύ είσαι αυτός που τη διάλεξε.

Οπότε σταμάτα να γίνεσαι επικριτικός ή άλλαξε παρέα. Εξασκήστε την ενσυναίσθηση. Πολλά από τα προβλήματά μας θα λύνονταν αν καθόμασταν και ακούγαμε ο ένας τον άλλο. Είναι σημαντικό να εξασκήσετε την ενσυναίσθηση στη σχέση σας. Θέλεις να ικανοποιήσεις το κορίτσι σου, σωστά; Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μιλήσεις για σεξ μαζί της. Τι της αρέσει και  όχι; Τι θα ήθελε να δοκιμάσετε; Ανακαλύψτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του παρτενέρ σας στην κρεβατοκάμαρα και αντιστρόφως. Θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω από σεξ.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here