Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποχώρησε από τη Φάρμα – Έκανε μπάνιο τον Ντούπη και ζήλεψε η Κατσογρεσάκη

Ακόμη ένα επεισόδιο της «Φάρμας» γεμάτο εντάσεις και μία αποχώρηση που στεναχώρησε τους παίκτες του reality το βράδυ της Κυριακής (15/05). Η αρχηγός της εβδομάδας, Κυριακή Κατσογρεσάκη, υπέδειξε πρώτη μονομάχο την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και στη συνέχεια το μοντέλο διάλεξε ως δεύτερη μονομάχο την Έλενα Τσικιτίκου ανάμεσα στις δίδυμες αδερφές.

«Επέλεξα την Έλενα, χωρίς να σταθώ στον αγώνα που πέρασαν οι δυο τους, βρέθηκαν πολύ κοντά, απλά τώρα θεωρώ ότι η Έλενα είναι πιο κοντά σε εμένα γιατί έχει μπει μια φορά στον αχυρώνα, ενώ για τη Φένια θα ήταν η δεύτερη φορά και θεωρώ ότι η κάθε φορά είναι και πολύ σημαντική και κρίσιμη, εδώ που είμαστε» ανέφερε η ξανθιά καλλονή, αιτιολογώντας την επιλογή της, ενώ η Τσικιτίκου είχε την ευκαιρία να βαθμολογήσει τα αγωνίσματα.

Οι δύο γυναίκες έβαλαν τα δυνατά τους σε πέντε δοκιμασίες, που η καθεμία βαθμολογούνταν διαφορετικά. Η Αλεξάνδρα επικράτησε στα πρώτα τρία αγωνίσματα, αλλά αυτά ήταν χαμηλής αξίας και δεν μπόρεσε να διασφαλίσει τη νίκη και -κατ’ επέκταση- την παραμονή της στη «Φάρμα».

«Πιστεύω ότι η επιστροφή στο σπίτι μου θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία θα μου λείπει αυτό που έζησα και τελείωσε νωρίς, από την άλλη νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση γιατί πίστευα ότι σήμερα δε θα κερδίσω ούτε ένα αγώνισμα. Από τη “Φάρμα” θα μου λείψουν πολλά. Θα μου λείψουν οι άνθρωποι, ο πατερούλης μου ο Μιχάλης, ο ψυχαναλυτής μου ο Θανάσης, η Κάτια, η Μαρία που ήταν η χαμένη μου αδελφή και ο Κώστας Γκρέκας. Με περιμένει μια ζωή εκεί έξω με υπέροχους ανθρώπους και όλα για κάποιο λόγο γίνονται» ανέφερε η «Barbie» της Φάρμας.

Η Παναγιώταρου έκανε μπάνιο τον Ντούπη και η Κατσογρεσάκη τσέκαρε από το παράθυρο

Νωρίτερα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απόλαυσε το μπάνιο της και στη συνέχεια ο Ντούπης της ζήτησε να τον βοηθήσει να πλύνει την πλάτη του και εκείνη εμφανίστηκε αρκετά πρόθυμη. Ωστόσο, το μπάνιο αυτό παρακολουθούσε από το σπίτι του αρχηγού η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η οποία έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Ντούπη μέσα στο παιχνίδι.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ