Διατροφή : Η ζωτικότητα στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής

Η έρευνα συνεχίζει να συνδέει σοβαρές ασθένειες με κακή διατροφή. Μια καλή διατροφή μπορεί να βελτιώσει όλες τις πτυχές της ζωής, από τη λειτουργία του εγκεφάλου έως τη σωματική απόδοση. Στην πραγματικότητα, η τροφή επηρεάζει όλα τα κύτταρα και τα όργανα σας. Εάν συμμετέχετε σε άσκηση ή αθλητισμό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια υγιεινή διατροφή θα σας βοηθήσει να αποδώσετε καλύτερα.

Η Ζωτικότητα της υγιεινής διατροφής

  • Από τον κίνδυνο ασθένειας έως τη λειτουργία του εγκεφάλου και τη σωματική απόδοση, μια υγιεινή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για κάθε πτυχή της ζωής.
Επεξήγηση θερμίδων και ενεργειακού ισοζυγίου.
Τα τελευταία χρόνια, η σημασία των θερμίδων έχει παραμεριστεί.
  • Ενώ η μέτρηση θερμίδων δεν είναι πάντα απαραίτητη, η συνολική πρόσληψη θερμίδων εξακολουθεί να παίζει βασικό ρόλο στον έλεγχο βάρους και την υγεία.
  • Εάν βάλετε περισσότερες θερμίδες από αυτές που καίτε, θα τις αποθηκεύσετε ως νέο μυ ή σωματικό λίπος . Εάν καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες από ό, τι καίτε κάθε μέρα, θα χάσετε βάρος .

Κινηθείτε αναλόγως αν θέλετε να χάσετε η να πάρετε βάρος

  • Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, πρέπει να δημιουργήσετε κάποια μορφή έλλειψης θερμίδων.
  • Εάν προσπαθείτε να αυξήσετε το βάρος και να αυξήσετε τη μυϊκή μάζα, τότε πρέπει να τρώτε περισσότερα από τα εγκαύματα του σώματός σας.

Τα οφέλη θερμίδων και Υδατανθράκων

  • Οι θερμίδες και η ενεργειακή ισορροπία είναι σημαντικές, ανεξάρτητα από τη σύνθεση της διατροφής σας.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ