Άγριες μέλισσες επεισόδιο 142 : Η σύλληψη του Δούκα


Το επεισόδιο της Δευτέρας 17/05/21, θα ανοίξει με μία επίσκεψη η οποία θα κάνει τους ιδιοκτήτες να σαστίσουν αλλά και από αυτή μία από τις ηρωίδες θα επωφεληθεί για να μάθει όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες.

Στην συνέχεια, βλέπουμε ότι δύο ήρωες καταφέρνουν να βρουν αυτό που ψάχνουν και έτσι θα οδηγηθούν σε μία σύλληψη, αρκεί και να καταφέρουν να εκμαιεύσουν την αλήθεια.

Ένα περίεργο τηλέφωνα ανατρέπει τις ισορροπίες την ίδια στιγμή που μία ηρωίδα ψάχνει λύσεις για να βιοποριστεί. Σε αυτή την προσπάθεια της θα καταφέρει να βρει στήριξη από πολλούς συμμάχους. Το επεισόδιο θα κλίσεις με αποκαλύψεις μυστικών που θα αναστατώσουν ολάκερο το χωριό και θα κάνουν την νύχτα να φαντάζει ατελείωτη.

Η Δόμνα στο σπίτι των Σεβαστών

  • Η επίσκεψη της Δόμνας στο σπίτι των Σεβαστών,, καταφέρνει να ταράξει για άλλη μία φορά την οικογένεια και να να την κάνει να σαστίσει. Η Πηνελόπη από την άλλη εκμεταλλεύεται αυτή την επίσκεψη για να καταφέρει να αποσπάσει πληροφορίες.

Η Σύλληψη του Δούκα

  • Ο Ανδρεάδης με τον Αλέξη καταφέρνουν να εντοπίσουν το άτομο που μπορεί να συμβάλλει με την κατάθεση του στην σύλληψη του Δούκα και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα καταφέρουν να τον πείσουν να μιλήσει.

Η Ελένη αναζητά λύσεις

  • Την ίδια στιγμή που η Ελένη προσπαθεί να δεχθεί ότι έχει χάσει και να βρει λύσεις για α βιοποριστεί, ο Δούκας δέχεται ένα πολύ παράξενο τηλεφώνημα. Ευτυχώς σε αυτή την δύσκολη στιγμή η Ελένη βρίσκει πολλούς συμμάχους, αφού  τόσο ο Λάμπρος, όσο και όλο το Διαφάνι στέκονται στο πλευρό της αλλά και στο πλευρό όλων των αγροτών του συνεταιρισμού που έχασαν τα πάντα.

Η νύχτα βάφεται με αίμα

  • Το επεισόδιο θα κλίσει με έναν αγώνα δρόμου, ο οποίος θα ξεδιπλωθεί μετά από αποκαλύψεις και θα κάνει τους θύτες αλλά και τα θύματα να βάψουν την νύχτα με αίμα.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του επεισοδίου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ