Survivor spoiler 17/05: Ποιος παίκτης/τρια θα πάρει απόψε την πρώτη ασυλία [vid]


Ατομική υπόθεση είναι πλέον η ασυλία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τις νέες εξελίξεις ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός αμέσως μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη.

Τι σημαίνει όμως αυτό για τους παίκτες; Πώς θα αγωνίζονται εφεξής και κάθε πότε θα έχουμε νέα αποχώρηση στο ριάλιτι;

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του παιχνιδιού, οι 9 παίκτες/παίκτριες από εδώ και μπρος θα αγωνίζονται δύο φορές την εβδομάδα, δηλαδή κάθε Δευτέρα και Τρίτη για την ατομική τους ασυλία. Έτσι, κάθε εβδομάδα θα έχουμε 2 παίκτες/παίκτριες που θα αποκλείονται από την διαδικασία της ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού. Ωστόσο, οι αποχωρήσεις θα λαμβάνουν χώρα κάθε 2 εβδομάδες. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως, εάν κάθε εβδομάδα δύο παίκτες/παίκτριες παίρνουν την ασυλία, με το πέρας των δύο εβδομάδων θα έχουμε συνολικά 4 παίκτες/παίκτριες που θα αποκλείονται από την ψηφοφορία προς αποχώρηση, αφού δεν θα μπορούν να ψηφιστούν.

Την ίδια στιγμή, οι ομάδες παραμένουν, καθώς οι παίκτες/παίκτριες θα αγωνίζονται ομαδικά για τα έπαθλα του φαγητού. Επιπλέον, κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν τόσο οι αρχηγοί των ομάδων με βάση το ποιος θα έχει τον καλύτερο αγωνιστικό χρόνο όσο και τα μέλη που θα τις απαρτίζουν.

Ποιος παίκτης/ποια παίκτρια κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία απόψε;

Το σημερινό αγώνισμα είναι αρκετά απαιτητικό, αφού θα διεξαχθεί στην θάλασσα. Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο την αποψινή νίκη θα απολαύσουν ο Γιώργος Κόρομι, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αυτό διότι ο παίκτης ή η παίκτρια που κερδίζει την ασυλία, μπορεί να πάρει μαζί του στο έπαθλο άλλους δύο παίκτες. Έτσι, ο αποψινός νικητής ή η αποψινή νικήτρια είναι μεταξύ των τριών.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ