Τραγωδία με διάσημο τραγουδιστή – Βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο ξενοδοχείου


Τραγικό θάνατο βρήκε γνωστός Βραζιλιάνος τραγουδιστής – Έπεσε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου σε παραλιακή περιοχή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον γάμο του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun, η πυροσβεστική υπηρεσία έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 23χρονο Κέβιν Νασιμέντο, γνωστό ως MC Kevin, στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπου κατέληξε.

Είχε παντρευτεί τη δικηγόρο ποινικού δικαίου Ντεολάν Μπεζέρα στο Μεξικό πριν από δεκαπέντε ημέρες.

O 23χρονος Κέβιν Νασιμέντο, γνωστός ως MC Kevin

Μετά τον τραγικό χαμό του, η σύζυγός του ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία των δυο τους από τον γάμο τους: “Είσαι και θα είσαι πάντα η αγάπη της ζωής μου, η πιο όμορφη αγάπη που είχα, ο άνδρα που με αγαπούσε και με θαύμαζε περισσότερο. Πήγαινε με τον Θεό αγόρι μου, θα σε αγαπώ πάντα!“.

Ο Κέβιν είχε καταγωγή από το Σάο Πάουλο. Είχε κυκλοφορήσει το πρώτο του τραγούδι το 2013. Τα τραγούδια του ανήκαν στο μουσικό κίνημα που δημιουργήθηκε στο Σάο Πάουλο το 2008, γνωστό ως funk paulista.

Ο 23χρονος Κέβιν Νασιμέντο, γνωστός ως MC Kevin.

Ο νεαρός σύμφωνα με τη Sun είχε μπλεξίματα με το νόμο. Είχε κατηγορηθεί για δυσφήμηση και υποκίνηση σε βία αφού έβρισε την αστυνομία και μετά ανέβασε το υλικό στα social media.

Οι γείτονες, επίσης, τον ανέφεραν στην αστυνομία για παραβίαση των περιορισμών κατά του κορονοϊού αφού κατέγραψε τον εαυτό του να κάνει βόλτα έξω αφού είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πέρυσι.

Είχε συλληφθεί το 2019, σε ξενοδοχείο στο Μπέλο Οριζόντε για χρήση ναρκωτικών.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ