Λάρισα: Γυναικολόγος μέσω Facebook παροτρείνει τους πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο


Η εν λόγο γυναικολόγος προβαίνει συχνά πυκνά σε δημόσιες τοποθετήσεις της στο Facebook διακινώντας θεωρίες για παρενέργειες των εμβολίων

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Λάρισας από τις δημόσιες παρεμβάσεις μίας γυναικολόγου η οποία τάσσεται κατά των εμβολίων του κορονοϊού προτρέποντας τον κόσμο να μην εμβολιαστεί.

Είχε προηγηθεί το ανάλογο πρόσφατο περιστατικό από την Λαμία όπου μία γιατρός, εντός του Κέντρου Υγείας της πόλης, παρακινούσε τους πολίτες να μην εμβολιαστούν.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr η εν λόγο γυναικολόγος προβαίνει συχνά πυκνά σε δημόσιες τοποθετήσεις της στο Facebook διακινώντας θεωρίες για παρενέργειες των εμβολίων, όπως «καταστροφή αγγείων» και «διαταραχές στο ανθρώπινο DNA».

Χαρακτηριστική είναι μία πρόσφατη ανάρτησή της η οποία δεν υπάρχει πλέον στο προφίλ της και έκανε τον γύρο του διαδικτύου στην οποία έκανε λόγο για μεγάλες παρενέργειες σημειώνοντας πως ενάντια στον κορονοϊό υπάρχουν θεραπείες οι οποίες έχουν και γρήγορα αποτελέσματα. Στην συνέχεια μιλούσε για πολλούς νεκρούς στην χώρα μας από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και παρακινούσε τον κόσμο να «είναι γενναίος» σημειώνοντας πως «ο λαός έχει αντιληφθεί την αλήθεια». Έκλεινε δε λέγοντας «όχι στην παγκοσμιοποίηση» και τονίζοντας πως… «η Γη φτάνει για όλους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ