Καμπανάκι Εξαδάκτυλου για τον κορονοϊό: Περιμένουμε διασπορά τις γιορτές

Διασπορά του κορονοϊου στις ημέρες των εορτών «βλέπει» ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος

Ο κ. Εξαδάκτυλος εξέφρασε την ανησυχία του για την εξέλιξη της πανδημίας, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επαφές μας και τις μετακινήσεις μας . «Προβληματιζόμαστε για το πώς θα είναι η κινητικότητα των ανθρώπων και πώς θα εκδηλωθούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες οι επιπτώσεις της κινητικότητας αυτής», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Επίσης υπογράμμισε ότι το μεγάλο πρόβλημα των ημερών θα είναι οι εναλλασσόμενες επαφές μας.

«Ο αριθμός των 9 ατόμων είναι ενδεικτικός το ιδανικό όμως, θα ήταν να περάσουμε τις γιορτές με τη στενή μας οικογένεια, με όσους δηλαδή ζούμε κάτω από την ίδια στέγη», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο σημαντική ανάσα φαίνεται να παίρνουμε την άνοιξη και πολύ καλύτερη θα είναι η κατάσταση τον Ιούνιο.

Όσον αφορά τη μετάλλαξη, ανέφερε ότι μελετάται από τους επιστήμονες, για το αν πράγματι είναι πιο μεταδοτικός.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Oι γιατροι πλεον εχουν βρει βημα να φανουν και εχουν εκτραχυνθει ωθουμενοι και απο την κυβερνηση. Εχουν κανει τα νευρα του κοσμου τσαταλια και αν γινει τιποτα θα ειναι τα πρωτα εξιλαστηρια θυματα. Ειναι αποριας αξιον αυτη η μανια που δειχνουν για να γινουν βασιλικοτεροι του Βασιλεως. Καταστρεφουν το κοσμο και ειναι υπευθυνοι γι αυτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here