Ομορφιά μακιγιάζ : Απογείωσε το βάψιμο των ματιών σου


Το να φοράτε αρκετές αντιθέσεις στο μάτι σας είναι ένας τρόπος να πειραματιστείτε με το χρώμα, προτού δοκιμάσετε αυτήν την τάση μακιγιάζ του 2020, μην ξεχάσετε να βάλετε κάποιο Primer ματιών για να μείνουν οι αποχρώσεις σας  ομαλές και  η εμφάνισή σας να παραμείνει πολύ λαμπερή και πολύ ωραίο. Παρακάτω σου παραθέτουμε συμβουλές για μακιγιάζ ματιών που είναι τάση το 2021.

Αυτή η τάση μακιγιάζ Fluttery Mascara
  • Ξεχάστε όλα σχετικά με εκείνη την εμφάνιση μάσκαρα που αιωρείται τις τελευταίες σεζόν και επιλέξτε αυτήν την επιπλέον τάση μακιγιάζ 2020Δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για τη σάρωση σκιάς ματιών – η μάσκαρα κάνει όλη τη δουλειά. Για το πλήρες αποτέλεσμα, κουνήστε το ραβδί μάσκαρα σας από τη ρίζα στην άκρη, ενώ αφαιρέστε απαλά τις βλεφαρίδες σας.
  • Αντί να αφήσετε την κορυφαία γραμμή βλεφαρίδων σας να διασκεδάσει, δοκιμάστε αυτήν την τάση μακιγιάζ 2021. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ευθυγραμμίσετε τις κάτω βλεφαρίδες σας με το ίδιο χρώμα ή με ελαφρύτερη σκιά από αυτήν που βρίσκεται στην κορυφή. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να π΄ροσθέσετε ένα πολύ ώραιο και πολύ κομψό στοιχείο στην εμφάνιση σας.

Βάψτε με λεοπαρδαλή αποχρώσεις το βλέφαρο σας

  • Ήρθε η ώρα να διοχετεύσετε το εσωτερικό σας Carole Baskin και να δημιουργήσετε αυτήν την τάση μακιγιάζ του 2021. Είτε είστε λάτρης των ζωικών εκτυπώσεων είτε όχι, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι αυτή η εμφάνιση είναι εξαιρετικά δημιουργική και δροσερή.  Αυτό το είδος είναι έντονο, οπότε αν είστε αρχάριος μακιγιάζ, ίσως χρειαστεί να δώσετε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο για να τελειοποιήσετε την εμφάνιση.
Βάλε γυαλιστερές σκιές ματιών
  •  Αυτή η τάση μακιγιάζ του 2020 – γνωστή και ως γυαλιστερά καπάκια , μοιάζει εξίσου φωτιά με κάθε αποπνικτικό μάτιΚαι παίρνει, όμως, μισό χρόνο. Προσθέτετε μερικές κουκκίδες γυαλισμάτων πάνω από τη γραμμή των βλεφαρίδων σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να το συνδυάσετε προς την πτυχή σας.

Ακολουθεί βίντεο για το μακιγιάζ ματιών

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ