Συνελήφθη με ένταλμα 43χρονος αλλοδαπός, για ληστεία σε βάρος ζεύγους ηλικιωμένων εντός της οικίας τους στο Πικέρμι


Συνελήφθη, χθες (17-5-2021) το απόγευμα στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 43χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και είχε εκδοθεί Ένταλμα Σύλληψης.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι την 5-3-2021, από κοινού με τέσσερις άγνωστους συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα τύπου full face , εισήλθαν σε μονοκατοικία στο Πικέρμι Αττικής, ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας ζεύγος ηλικιωμένων και την οικιακή βοηθό και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος, μεσημβρινές ώρες της 14-5-2021, προκειμένου να εξέλθει από τη Χώρα, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Έβρου, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών-επιχείρηση παράνομης εξόδου από τη Χώρα.

Ο 43χρονος, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία απεστάλη συνοδεία στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, όπου ορίσθηκε τακτική δικάσιμος.

Ακολούθως παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, όπου και κρατείτο προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία επιστροφής στη Χώρα καταγωγής του.

Απογευματινές ώρες της 17-5-2021 οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος.

Ο κατηγορούμενος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπές, πλαστογραφίες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεως Ποινών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών του και τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ