Κατερίνα Λέχου: Όλα όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο και την σεξουαλική κακοποίηση


Η Κατερίνα Λέχου έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και όπως πάντα ήταν κούκλα, εντυπωσιακή και άκρως σέξυ

Μίλησε για τις σπουδαίες συνεργασίες που έχει κάνει, αλλά και για εκείνες που ξεχωρίζει διότι της άφησαν τις καλύτερες εμπειρίες. Ακόμα μίλησε για τα θέματα της σεξουαλικής κακοποίησης που ταλανίζουν τον χώρο του θεάματος αλλά για τον λόγο που δεν δίνει πολύ συχνά συνεντεύξεις.

Ακόμα μίλησε για το πόσο θαυμάζει τον Γιάννη Μπέζο, αλλά και για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε η ίδια από άτομα του χώρου και ότι για να βγει να μιλήσει γι αυτό χρειάστηκε να το σκεφτεί πάρα πολύ.

Όσα αποκάλυψε για τον Γιάννη Μπέζο

Η Κατερίνα Λέχου παραδέχθηκε ότι θαυμάζει πάρα πολύ τον Γιάννη μπέζο.

Ακόμα μίλησε για τα χρόνια που συνεργάζονταν στην τηλεοπτική σειρά ευτυχισμένοι μαζί και το πόσο εντύπωση της είχε κάνει ότι ήταν πολύ βοηθητικός προς όλους και σε όλα.

Τέλος αποκάλυψε ότι ένας ακόμα λόγος που θαυμάζει τον Γιάννη Μπέζο είναι επειδή μπορεί να δίνει συνεντεύξεις και να μιλάει ανοιχτά για όλα τα θέματα, σε αντίθεση με την ίδια που δεν μπορεί να το κάνει επειδή όπως εξήγησε φοβάται μήπως κάτι από αυτά παρερμηνευτεί η μεγαλοποιηθεί από τους δημοσιογράφους.

Τέλος είπε πόσο πολύ αγαπάει, σέβεται και εκτιμάει τον Γιάννη Μπέζο.

Όσα αποκάλυψε για την σεξουαλική παρενόχληση

Η Κατερίνα Λέχου ανήκει σε εκείνα τα άτομα που κατάφερε και κατήγγειλε δημόσια καλλιτέχνη για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στην ίδια. Παραδέχτηκε ότι για να πάρει την απόφαση να βγει και να μιλήσει, χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ και ότι το συζήτησε επί ώρες με τον άνδρα της. Αυτούς που όπως είπε λόγω άλλης νοοτροπίας άφησε απ’ έξω ήταν οι γονείς της.

Ακόμα, παραδέχθηκε ότι είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλει ένα άτομο, ένα άλλο η να το υποβάλλει σε σαδιστικά τερτίπια για να εκμαιευθεί μία ερμηνεία.

Ακολουθεί βίντεο με την συνέντευξη της Κατερίνας Λέχου 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ