Χρήστος Καλογρίτσας: Στο κανάλι ήμουν «μπροστινός», κατείχα τις μετοχές του Νίκου Παππά


Έγγραφα και νέα SMS από τον Χρήστο Καλογρίτσα – Τι υποστήριξε για τις μετοχές, το κανάλι και τον Νίκο Παππά

Την ύπαρξη εγγράφου μεταξύ της εταιρείας του και της CCC, που αποτυπώνει την συμμετοχή των προσώπων στο μετοχικό κεφάλαιο του τηλεοπτικού σταθμού επικαλέστηκε ο Χρήστος Καλογρίτσας στην τρίτη ημέρα της κατάθεσης του στην προανακριτική επιτροπή για τις τηλεοπτικές άδειες και τον Νίκο Παππά

Μάλιστα, εξήγησε ότι ο ίδιος ως «μπροστινός» κατείχε «τις μετοχές του Νίκου Παππά», ενώ ισχυρίστηκε ότι έχει στην κατοχή και αλλά μηνύματα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται μήνυμα που του έστειλε ο τότε υπουργός προκειμένου να συναντήσει τον υπεύθυνο λογιστηρίου της CCC Αντώνη Λιανό.

«Χθες έβαλα τη μνήμη μου να δουλέψει δυνατά. Από τον ΣΥΡΙΖΑ με αμφισβήτησαν. Σαν να μου ήλθε χθες στον ύπνο ότι μπορεί να υπάρχει κι άλλο sms του Νίκου το οποίο λέει «πηγαίνετε στον τον Λιανό. Στη CCC». Η μνήμη μου είναι λίγο πεσμένη. Θα κοιτάξω να το βρω. Είμαι και κάπως κουρασμένος» για να προσθέσει σε άλλο σημείο:

«Επίσης σαν να θυμάμαι ένα χαρτί σαν να γράφει μέσα το μοίρασμα των ποσοστών του καναλιού. Με εμένα που ήμουν μπροστινός. Είχα τις μετοχές τους. Τις μετοχές του Νίκου του Παππά»

Κατά πληροφορίες ακολούθησε τότε ο εξής διάλογος:

Καλογριτσας: Επίσης σαν να θυμάμαι ένα χαρτί σαν να γράφει μέσα το μοίρασμα των ποσοστών του καναλιού. Με εμένα εξέχοντος. Ήμουν μπροστινός.

Μαρκοπουλος: Μπροστινός; Ποιων;

Καλογριτσας: Είχα τις μετοχές τους.

Μαρκοπουλος: Είχατε πει ότι πολιτικά ήσασταν μπροστινός. Ότι τρέξετε πολιτικά το εγχείρημα του καναλιού.

Καλογριτσας: Είχα τις μετοχές του Νίκου του Παππά. Δεν έχω καλή μνήμη. Θα τα θυμηθώ όμως.

Πολακης: Να τα θυμηθείς όλα τώρα. Τώρα.

Μαρκοπουλος: Ο Πολακης θυμήθηκε τα σταλινικά δικαστήρια και πιέζει

Καλογριτσας: Κύριε Μαρκοπουλε ο Πολακης δεν ξέρει τον Στάλιν. Δεν τον ξέρει. Έχει άγνοια

Ο μάρτυρας περιέγραψε ότι η υπόθεση χωρίζεται σε επτά φάσεις, τις οποίες επιχείρησε να περιγράψει στην Επιτροπή.

«Χωρίζω σε επτά φάσεις την υπόθεση.

  • Η πρώτη φάση από το 2015 έως την έκδοση εγγυητικής 3 εκατ ευρώ.
  • Η β΄ φάση είναι από την έκδοση της εγγυητικής και την απόκτηση κατ’ αρχήν της άδειας (προσωρινής) όπου έγινε ένα τεράστιο πανηγύρι και μπήκε η μισή Ελλάδα στον διαγωνισμό.
  • Η γ´ φάση είναι μετά τη δίωξη μου και τη δολοφονία των χαρακτήρων της οικογένειας μου έως την εκδίωξη – διακοπή των σχέσεων μου με τπν ΣΥΡΙΖΑ και τους ανθρώπου αυτούς.
  • Η δ´ φάση είναι η προσπάθεια των Αράβων να δουν κάτι με εμένα η έ φάση είναι οι αποφάσεις των Αράβων με τα δικαστήρια.
  • Η στ´ φάση είναι η απόφαση η δίκη μας να μην προχωρήσει το θέμα και
  • η έβδομη φάση είναι το σήμερα. Ό,τι ζούμε εδώ».

«Από άρχοντας που ήμουν καθώς είχα εκατοντάδες έργα να κάνω, σήμερα πρέπει να δουλέψω για να ζήσω όλο αυτόν τον κόσμο. Τα παιδιά μου που είναι άρρωστα. Μέχρι σήμερα δεν υπήρξα ποτέ υπεργολάβος. Ήμουν πάντα κύριος ανάδοχος έργων. Τώρα όταν πηγαίνω να ζητήσω καμία υπεργολαβία μου λένε «επειδή είσαι αυτός που είσαι πως να σου δώσουμε έργα; Είσαι τοξικός». Αυτό το λένε και για τη σημερινή κυβέρνηση και για ενδεχόμενο αν ο ΣΥΡΙΖΑ έλθει στη εξουσία» φέρεται να είπε ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ