«Ανατριχιαστικό» βίντεο: Παιδόφιλος προσπαθεί να αρπάξει 11χρονη σε στάση λεωφορείου


Αστυνομικοί στη Φλόριντα των ΗΠΑ συνέλαβαν έναν άνδρα ως ύποπτο σε απόπειρα απαγωγής που κατεγράφη σε «ανατριχιαστικό», όπως έχει χαρακτηριστεί, βίντεο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ΑBC News, το περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη στην Πενσακόλα της Φλόριντα. Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Εσκάμπια, που έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα, η 11χρονη περίμενε σε στάση λεωφορείου όταν ένας άνδρας με μαχαίρι βγήκε από ένα αυτοκίνητο και φέρεται να προσπάθησε να την απαγάγει.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να τρέχει προς ένα κορίτσι με ένα σακίδιο. Το κορίτσι προσπαθεί να ξεφύγει πριν την αρπάξει. Καθώς τη σέρνει προς το αυτοκίνητο, πέφτουν και οι δύο στο έδαφος, και εκεί του ξεφεύγει, πιάνει το σακίδιο και τρέχει. Ο άνδρας μπαίνει στο αυτοκίνητο και απομακρύνεται.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο Πολ Στάνγκα, 30 ετών, και έχουν απαγγελθεί σε βάρος του κατηγορίες για απόπειρα απαγωγής παιδιού κάτω των 13 ετών, επίθεση και σωματική βλάβη.

«Πιάσαμε το ζώο» είπε ο σερίφης Τσιπ Σίμονς σε δημοσιογράφους.

Οι βοηθοί του σερίφη τον βρήκαν στο σπίτι με ρούχα ίδια με αυτά που φορούσε ο άνδρας στο βίντεο, και είχε ένα όχημα σαν εκείνο που έψαχναν οι αστυνομικοί.

Ο ύποπτος είχε επίσης «μπλε γλίτσα» στα χέρια του, είπε ο Σίμονς- και το κορίτσι έπαιζε με μπλε γλίτσα.

Ο Στάνγκα έχει μακρύ ποινικό μητρώο, που περιλαμβάνει προηγούμενη κατηγορία για σεξουαλικό αδίκημα με παιδί, σύμφωνα με τον Σίμονς. «Ανησυχούμε πως δεν ήταν η πρώτη του απόπειρα» είπε ο σερίφης.

Δύο εβδομάδες πριν ο ύποπτος φέρεται να είχε προσεγγίσει ξανά την 11χρονη, που μίλησε στους γονείς και τους δασκάλους της. «Ήξερε ότι κάτι δεν πάει καλά» είπε.

Το κορίτσι είναι ασφαλές με την οικογένειά του.

Με πληροφορίες από ABC News

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ