Χαμός στην Κρήτη: Δεν τους άφησε να κάνουν κατάληψη και του έσκισαν τα λάστιχα


Δράστες; Δυο μαθητές του γυμνασίου!

Προσπάθησαν να βάλουν λουκέτο στο σχολείο, δεν τα κατάφεραν και, τελικά, ξέσπασαν τον θυμό τους στα λάστιχα του επιστάτη της σχολικής μονάδας!

Ο λόγος για δύο μαθητές Γυμνασίου του Ηρακλείου και έναν εξωσχολικό που την Τρίτη το πρωί επιχείρησαν να προχωρήσουν σε κατάληψη του σχολείου. Ωστόσο, η απόπειρά τους δεν στέφτηκε με επιτυχία, παρενέβη η διευθύντρια του σχολείου και ο επιστάτης.

Λίγο μετά, έσκισαν τα λάστιχα του υπαλλήλου του σχολείου, ο οποίος τους εμπόδισε να το κρατήσουν κλειστό.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, δόθηκαν καταθέσεις, ωστόσο, ο επιστάτης έδειξε καλή θέληση και αποφάσισε να μην προβεί σε μηνύσεις. Ελπίζει πως θα αποζημιωθεί από τους γονείς των μαθητών, οι οποίοι και είναι θετικοί σε κάτι τέτοιο, μάλιστα, ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό από το σχολείο.

Ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Γιάννης Καραγιαννίδης, αναφέρει στο Cretalive πως το σχολείο προσπαθεί να βρει τρόπο αντιμετώπισης του συμβάντος προκειμένου να μην έχουμε στο μέλλον ανάλογα περιστατικά. Σκοπός είναι να υπάρξει συνεργασία με τις οικογένειες των μαθητών και να ζητηθεί η στήριξη του ΚΕΣΥ και άλλων δομών στήριξης των παιδιών.

«Οι γονείς είναι θετικοί σε αυτές τις κινήσεις και θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους», αναφέρει.

Σε ερώτηση αν θα τιμωρηθούν οι μαθητές, απαντά πως είναι κάτι που θα αποφασίσει ο σύλλογος διδασκόντων, ωστόσο, ο σκοπός δεν είναι η τιμωρία αλλά η στήριξη των παιδιών.

Σημειώνεται πως το σχολείο σήμερα τελεί υπό κατάληψη όπως και το 5ο Λύκειο Ηρακλείου και τα μαθήματα γίνονται μέσω τηλεκπαίδευσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ