Βριλήσσια: Πώς έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι της η ηλικιωμένη – «Θα ξανάρθουμε» είπε ο ληστής


Όπως είπε η ηλικιωμένη, από τον φόβο της, επειδή της είπαν ότι θα την «επισκεφθούν» για τρίτη φορά οι κακοποιοί, αφού θωρακίσει το σπίτι της, θα πάει να μείνει σε άλλο σπίτι

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των ληστών που μπήκαν στο σπίτι της και την χτύπησαν αναζητώντας χρήματα και χρυσαφικά, έζησε η 84χρονη στα Βριλήσσια. «Ακούω χτύπους και “χτυπάει” η καρδιά μου, φοβάμαι», ανέφερε η ίδια μιλώντας στον ANT1.

«Οι αστυνομικοί πήγαν στον κάδο σκουπιδιών μήπως βρουν το πορτοφόλι μου και βρήκαν ένα κατσαβίδι μεγάλο που άνοιγαν τα σπίτια και τα γάντια. Με πήραν τηλέφωνο ότι το πορτοφόλι μου βρέθηκε στα Ιλίσια», είπε η κ. Βαρσαμίδου.

Όπως περιέγραψε, «είχαν έρθει ληστές την πρώτη φορά και μου είπε ο ένας «δεν τελειώσαμε, θα ξανάρθουμε». Προχθές, ενώ ετοιμαζόμουν να ξαπλώσω, μετά τα μεσάνυχτα, έσπασαν την πόρτα και ήρθαν τρεις αυτήν την φορά, ο ένας ίδιος με την προηγούμενη φορά. Σήκωσε το στρώμα, μου φώναζε «τα λεφτά σου», βρήκε το πορτοφόλι που ήταν άδειο και είπε στους άλλους «σπάστε τα όλα». Μου ρίχνουν μια και με έριξαν κάτω εδώ στο κρεβάτι και με χτύπησαν στην μέση και να τα αίματα».

Όπως προσέθεσε η άτυχη 84χρονη, «μόλις έφυγαν την δεύτερη φορά, μου λένε «δεν τελειώσαμε ακόμα. Τα χρυσαφικά σου;». Τους λέω δεν έχω χρυσαφικά, αλλά…»

Όπως είπε η ηλικιωμένη, από τον φόβο της, επειδή της είπαν ότι θα την «επισκεφθούν» για τρίτη φορά οι κακοποιοί, αφού θωρακίσει το σπίτι της, θα πάει να μείνει σε άλλο σπίτι, με συγγενείς της, για να αισθάνεται ασφαλής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ