Ρωσία: Άνδρας μαχαίρωσε τρεις γείτονες επειδή ήταν έξω φρενών που δυσκολευόταν σε βιντεοπαιχνίδι


Ένας άνδρας στη Ρωσία σκότωσε τρεις γείτονές του ενώ ήταν σε κατάσταση ανεξέλεγκτης οργής επειδή δυσκολευόταν σε ένα βιντεοπαιχνίδι.  

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της The Sun, ο Ιβάν Γέζοφ, 34 ετών, καταδικάστηκε σε ισόβια για το τριπλό φονικό στο Κρασνογιάρσκ, που είναι η πρώτη υπόθεση τέτοιου είδους στη χώρα.

Έξω φρενών επειδή δεν μπορούσε να φτάσει στο επόμενο επίπεδο στο «Doom Eternal», πήρε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε στο διαμέρισμα της διπλανής πόρτας, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Εκεί μαχαίρωσε την 47χρονη ραδιοφωνική και τηλεοπτική παραγωγό , Ελένα Μουτόβινα, στην πόρτα της, πριν σκοτώσει το 77χρονο πατέρα της. Η τρομοκρατημένη εννιάχρονη κόρη της, Ντανιέλα, κρύφτηκε στο μπάνιο και προσπάθησε να τον εμποδίσει να μπει, ωστόσο ο Γέζοφ τελικά εισήλθε και την σκότωσε.

Μετά έβαλε τα πτώματα έτσι ώστε να φαίνεται σαν ο ηλικιωμένος να διέπραξε το φονικό και μετά να αυτοκτόνησε.

Καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση για πολλαπλούς φόνους με «ειδική αγριότητα» και «κακοποίηση των πτωμάτων των νεκρών».

Όπως αναφέρθηκε, ήταν μεθυσμένος και «υπό την επιρροή σκηνών βίας από ένα παιχνίδι στον υπολογιστή που έπαιζε αμέσως πριν τους φόνους».

«Ο Γέζοφ πρώτα σκότωσε και μετά προσπάθησε να συγκαλύψει τα ίχνη των φόνων».

Ο ίδιος χαρακτηρίστηκε ως «κυνικός και ανήθικος» για την προσπάθειά του να παραπλανήσει έτσι ώστε να φαίνεται σαν να έκανε τους φόνους ο ηλικιωμένος.

Πηγές των αρχών είπαν στο Mash Media πως ο Γέζοφ δεν μπορούσε να προχωρήσει στο «Doom Eternal» και έβαλε να δει βίντεο στο YouTube για να μπορέσει να το κάνει. Ωστόσο ένιωσε απογοητευμένος και πήρε το μαχαίρι.

Αργότερα εγκατέλειψε το διαμέρισμά του, και ακολούθησαν έρευνες από την αστυνομία. Βρέθηκε, συνελήφθη και ομολόγησε πέντε ημέρες μετά.

«Ήμουν πολύ μεθυσμένος» είπε κατά τη διάρκεια αναπαράστασης της σκηνής του εγκλήματος , ενώ είπε ότι ένιωσε μια «έξαρση μίσους» όταν δεν μπορούσε να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο.

Επίσης, περιέγραψε πώς μαχαίρωσε τη γυναίκα στον λαιμό και μετά σκότωσε τον ηλικιωμένο ενώ σηκωνόταν από τον καναπέ. Το κοριτσάκι προσπαθούσε να κρατήσει κλειστή την πόρτα στο μπάνιο. «Τη μαχαίρωσα πολλές φορές» είπε σχετικά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ