Λαμία: Κοπάδι αγριογούρουνων που διέσχιζαν τον δρόμο παρασύρθηκαν από νταλίκα


Το κοπάδι με τα αγριογούρουνα πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο και μια νταλίκα έπεσε πάνω τους, ενώ μετά χτύπησε ένα από αυτά το ΙΧ που ακολουθούσε τη νταλίκα

Ήταν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης όταν ο οδηγός της νταλίκας, που κινουταν στο 1ο χλμ Λαμίας – Δομοκού στο ύψος του Ριζάκου, είδε 15-20 αγριογούρουνα να επιχειρούν να διασχίσουν το δρόμο.

Η νταλίκα χτύπησε αρκετά από τα αγριογούρουνα, αφού ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και στη συνέχεια ένα άλλο I.X., που ακολουθούσε, έπεσε πάνω σε ένα από τα χτυπημένα αγριογούρουνα που ήταν μέσα στο δρόμο.

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο, αν και είναι κοντά στον κόμβο της Ξηριώτισσας, δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός και αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους οδηγούς. Ευτυχώς και οι δυο αντέδρασαν ψύχραιμα και δεν έκαναν κάποιο επικίνδυνο ελιγμό και έτσι γλίτωσαν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το LamiaReport κατοίκους της Αμφιθέας στη Λαμία αναφέρουν ότι τις νυχτερινές ώρες κυκλοφορούν πολλά αγριογούρουνα, όπως και γενικότερα στα βόρεια προάστια της πόλης.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, κυρίως στους περιφερειακούς δρόμους της πόλης, αλλά και στους δρόμους συνοικιών που γειτνιάζουν με αγροτικές περιοχές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ