Ομορφιά δέρμα : Κάντε τα βήματα και επιμηκύνεται το προσδόκιμο ζωής της επιδερμίδας σας


Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν μια εποχή που επιθυμούν το δέρμα τους να φαίνεται καλύτερο. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό γεγονός, είτε για ένα ζήτημα μεγαλύτερο. Η ακμή είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ανησυχείτε για μια επερχόμενη εκδήλωση. Ενώ η διατήρηση του καθαρού δέρματος απαιτεί τελικά συνέπια, συστηματική φροντίδα και προσοχή, ευτυχώς υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε το δέρμα σας εγκαίρως .

Κάντε τις επιθυμητές αγορές σας
  • Εάν αναζητάτε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να αποκτήσετε καθαρότερο δέρμα σε μια πρέζα, είναι καλύτερο να κοιτάξετε πρώτα στις επιλογές που αγοράζονται από το κατάστημα. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε αρκετά απελπισμένοι για να προσπεράσετε την πιο ακριβή επιλογή, δεν είναι συχνά σημαντικά καλύτερες από μια φθηνή εναλλακτική λύση. Για τον εβδομαδιαίο στόχο σας, θα θέλετε:
  • Ένα αξιοπρεπές καθαριστικό.
  • Απολεπιστικό με βάση χημικά.
  • Ένα στυπτικό ή χωρίς αλκοόλ γραφίτη (ανάλογα με το δέρμα σας.)
Εφαρμόστε ένα καθαριστικό
  •  Ένα καλό καθαριστικό θα απαλλάξει αποτελεσματικά τα βακτήρια που έχουν εισέλθει στο δέρμα σας. Παρόλο που μια επικείμενη προθεσμία μπορεί να σας οδηγήσει στο δερματολόγο για ένα καθαριστικό υψηλής ποιότητας, μπορεί να βρείτε επίσης ένα στο σούπερ μάρκετ. Γυρίστε λίγο το καθαριστικό στα χέρια σας και τρίψτε το πρόσωπό σας για περίπου ένα λεπτό. Η χρήση μικρών, κυκλικών κινήσεων για να το μετακινήσετε θα διασφαλίσει ότι το καθαριστικό απλώνεται ομοιόμορφα. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό μετά τη διανομή του καθαριστικού.
  • Εάν δεν έχετε καθαριστικό στο χέρι, ένα αντιβακτηριακό σαπούνι μπορεί να αρκεί ως εναλλακτική λύση.

Απωλέστε το δέρμα σας
  • Ενώ ένα καθαριστικό σκοπεύει να ξεπλύνει τα παγιδευμένα βακτήρια, ο σκοπός ενός απολεπιστή είναι να καθαρίσει τα νεκρά σωματίδια του δέρματος, αφήνοντας το πρόσωπό σας πολύ πιο ομαλό από πριν. Αυτό το βήμα πρέπει να ακολουθήσει μετά τη χρήση καθαριστικού. με αυτόν τον τρόπο, τα κελιά που θέλετε να καθαρίσετε θα είναι ευάλωτα.

Ακολουθεί βίντεο για τον καθαρισμό προσώπου

 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ