Μπαλατσινού Γέννα: Μπαμπάς έγινε πρώτη φορά ο Κικίλιας

Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε το τέταρτο παιδάκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο υπουργός Υγείας έγινε πατέρας για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το αγαπημένο ζευγάρι, που δέθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019, είναι πραγματικά πανευτυχισμένο, ενώ δεν έχει προχωρήσει προς το παρόν σε σχετικές δηλώσεις.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει ακόμη τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Ο Βασίλης Κικίλιας γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1974 και είναι Έλληνας ιατρός, πολιτικός και πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής. Διατέλεσε υπουργός στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη από τον Ιούνιο του 2014 ως τον Ιανουάριο του 2015, ενώ από τον Ιούλιο του 2019 είναι υπουργός Υγείας. Είναι βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία από το 2012.

Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Αθηνών το 2006 και το 2007 ανέλαβε πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων, θέση την οποία διατήρησε έως το 2011. Το 2007 εξελέγη μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας έκτοτε αποτελεί μέλος.

Στις εθνικές εκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Αττικής, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση με ποσοστό 47,50% και διατέλεσε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Αττικής μέχρι το 2010.

Εξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών στις εθνικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Στις 9 Ιουνίου 2014, μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Επανεξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015. Από τον Νοέμβριο του 2016 ανέλαβε τα καθήκοντα του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας έως τον Οκτώβριο του 2017, οπότε τον διαδέχτηκε η Μαρία Σπυράκη και ο ίδιος ανέλαβε τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας διαδεχόμενος τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Στις εκλογές του 2019 επανεξελέγη βουλευτής και στις 9 Ιουλίου 2019 ορίστηκε υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here