MasterChef trailer 20/5: Το σημερινό επεισόδιο θα καθορίσει την τελική πεντάδα [vid]


Η αποχώρηση ενός από τα φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου απέδειξε για ακόμη μία φορά φέτος ότι το MasterChef 5 είναι το παιχνίδι των ανατροπών, με το επίπεδο δυσκολίας να είναι ιδιαιτέρως αυξημένο.

Με αυτόν τον τρόπο, πλησιάζει η ώρα που θα μάθουμε αυτόν που κατέκτησε τον τίτλο του επόμενου MasterChef, καθώς ο διαγωνισμός έχει μπει στη φάση των ημιτελικών , με τον πρώτο εξ αυτών να διεξάγεται σήμερα στις 21:00.

Μαργαρίτα, Μαρίνα, Διονύσης, Ιωάννης, Αλέξανδρος και Παύλος αποτελούν την τελική εξάδα που θα κληθεί να μαγειρέψει σε τρία ζευγάρια με το νικητήριο να είναι αυτό που θα ανεβεί στον εξώστη και θα εξασφαλίσει τη θέση του στους καλύτερους πέντε!

Αντίθετα, οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες που δε θα τα καταφέρουν θα οδηγηθούν σε δοκιμασία αποχώρησης, όπου θα προσπαθήσουν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο που θα τους φέρει ο καλεσμένος.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο για κάποιον ή κάποια το μαγειρικό ταξίδι στο MasterChef τελειώνει, με τις σκληρές «μάχες» να συνεχίζονται με στόχο το τρόπαιο, και γι’ αυτό οι παίκτες είναι έτοιμοι να «παλέψουν» με όλες τους τις δυνάμεις!

 

Πού θα γυριστεί ο μεγάλος τελικός του φετινού MasterChef;

Τα γυρίσματα γίνονται αυτές τις μέρες σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Βόρεια Ελλάδα. Και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκιδική.

Για να έχετε λοιπόν μια εικόνα, στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, στο πρώτο πόδι, με θέα τον Όλυμπο και το Αιγαίο, θα λάβει χώρα η τελική φάση του MasterChef 5. Απλά απίστευτο και μαγευτικό. Είναι κάτι άκρως εντυπωσιακό.

Να τονίσουμε εδώ ότι μόνο τυχαίος δεν είναι ο προορισμός, καθώς εκεί γίνεται κάθε χρόνο ο διαγωνισμός για τη Sani Gourmet κουζίνα.

Αναμένουμε να προβληθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αφού στις 11 Ιουνίου ξεκινά το EURO.

Ο μεγάλος τελικός θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένος και το μοναδικό live που θα δούμε θα είναι το τελευταίο μισάωρο της μεγάλης βραδιάς. Ουσιαστικά σε live θα κάνουν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Δείτε το σημερινό trailer του MasterChef στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ