Eurovision 2021 : Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει


Ο Δεύτερος ημιτελικός, της Eurovision εξελίχθηκε εχθές και είχε όλη την λαμπρότητα που του αξίζει.

Για την χώρα μας πέρα από το ότι η αποστολή κατάφερε να περάσει στον τελικό της επιφύλασσαν ακόμα μία έκπληξη, αφού μετά τη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την πρόκρισή μας, ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο και παγιωμένο με τον δεσμό της βγήκε για να κάνει τις δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα μετά την πρόκριση της ελληνικής αποστολής η οποία εκπροσωπούταν από την Στεφανία και την ομάδα της, εμφανίστηκε σε γιγαντό οθόνη η Έλενα Παπαρίζου και έκανε τις πρώτες δηλώσεις , ενώ στον τελικό θα την δούμε live στην σκηνή.

Τι είπε η Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου θυμήθηκε την νίκη της και είπε ότι η πιο συγκινητική στιγμή τότε, ήταν όταν έφτασε στην Ελλάδα και είδε παντού να έχουν τοποθετηθεί σημαίες ,τον κόσμο να χειροκροτά και η ίδια να τραγουδά το τραγούδι που την έφερε στην α’ θέση, αναδεικνύοντας την το νούμερο 1.

16 χρόνια από την νίκη της Έλενας Παπαρίζου

Μετά από 16 χρόνια η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί ξανά on stage στον μεγάλο τελικό που αυτή την φορά θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 22 Μαίου   . Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε καταφέρει να δώσει την μοναδική νίκη στην Ελλάδα σε αυτό τον διαγωνισμό.

Άλλοι 5 καλλιτέχνες θα παρευρεθούν

4 ακόμα νικητές της eurovission, ταξίδεψαν μέχρι την Ολλανδία προκειμένου να παραστούν στον μεγάλο τελικό ταξίδεψαν, μέχρι την Ολλανδία και να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους σε ένα σε ένα μοναδικό «Rock The Roof» interval act, αυτό θα γίνει πάνω σε ένα εντυπωσιακό rooftops του Ρότερνταμ ου είναι η χώρα που φιλοξενεί τον φετινό διαγωνισμό.

Υπενθυμίζουμε ότι:

Η Έλενα Παπαρίζου, εκπροσώπησε το 2005 την χώρα μας στην Eurovision και κατάφερε να κερδίσει την 1η Θέση.

Το τραγούδι που επιλέχθηκε είχε τίτλο “My number one”.

Είχε βρεθεί στην Eurovισιον to 2001, με το συγκρότημα antique και είχαν κατακτήσει την 3η θέση.

Ακολουθεί βίντεο με όσα είπε στον χθεσινό ημιτελικό

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ