15 Αυγούστου 2022

Σεξουαλική ικανοποίηση : Το μυστικό να την πετύχεις

Στην πραγματικότητα, νωρίτερα φέτος, ηMedical News Today ανέφερε ότι η «μεταλαμπή» που νιώθουν τα ζευγάρια για 2 ημέρες μετάτο σεξ τους συνδέεται με μεγαλύτερη οικογενειακή ικανοποίηση. Αλλά την περασμένη εβδομάδα, μια νέα μελέτη έδειξε ότι το 34% των γυναικών και το 15% των ανδρών που είχαν ζήσει με τον σύντροφό τους για τουλάχιστον 1 έτος είχαν χάσει το ενδιαφέρον τους για σεξ.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική επιθυμία. Μάθετε πόσο σεξ έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στην ευτυχία, γιατί μερικοί άνθρωποι χάνουν το ενδιαφέρον τους και ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στη μακροχρόνια σεξουαλική ικανοποίηση.

Όσο πιο πολύ σεξ κάνετε τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε
  • Σε μια εφημερίδα του 2016 , εξηγεί ότι υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι, όσο πιο πολλοί άνθρωποι ανέφεραν το σεξ, τόσο πιο ευτυχισμένοι ένιωθαν. Ωστόσο, ο Δρ Muise αμφισβητεί επίσης αν η προσπάθεια να κάνουμε σεξ όσο πιο συχνά γίνεται θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ιδίως υπό το φως της πολυάσχολης ζωής που ζουν πολλοί άνθρωποι.

 Η πίεση στο σεξ  γίνεται να παρεμποδίζει την ευτυχία

  • Ο Δρ Muise αναφέρει μια σαφή σχέση μεταξύ της συχνότητας του σεξ και της ευτυχίας. Αυτό που βρήκε ήταν ότι τα άτομα που είχαν σεξ μία φορά την εβδομάδα ή συχνότερα ήταν σημαντικά πιο ευτυχισμένα από εκείνα που είχαν σεξ λιγότερο συχνά.
  • Όμως οι συμμετέχοντες στη μελέτη που είχαν σεξ πολλές φορές την εβδομάδα δεν ήταν πιο ευτυχισμένοι από εκείνους που έκαναν σεξ μία φορά την εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας

  • Τα αποτελέσματα ήταν αλήθεια για άτομα που βρίσκονταν σε μια ρομαντική σχέση, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών, των ηλικιωμένων συμμετεχόντων και εκείνων σε μακροχρόνιες σχέσεις που τείνουν να έχουν λιγότερο σεξ.
  • Είναι ενδιαφέρον ότι το σεξ είχε μεγαλύτερη επίδραση στην ευτυχία των συμμετεχόντων από το εισόδημα. Αν λοιπόν το σεξ μας κάνει ευτυχισμένο, γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι χάνουν το ενδιαφέρον τους.

Ακολουθεί βίντεο για ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ