Δρ Miner Αντιγήρανση: Έξι βασικές συμβουλές υγείας για τους άνδρες


Δρ Miner Αντιγήρανση: Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε: Ο ειδικός προσφέρει έξι βασικές συμβουλές υγείας για τους άνδρες Γιατί πολλοί άνδρες προσπαθούν να ξεγελαστούν για να σκεφτούν ότι μπορούν να περιμένουν να επικεντρωθούν στην υγεία τους μέχρι κάποια στιγμή στο μέλλον όταν είναι λιγότερο απασχολημένοι; Η πραγματικότητα είναι πάρα πολύ συχνά ότι οι συνήθειες που αναπτύσσουν και διατηρούν πολλοί άντρες στα 20 και 30  καταλήγουν να τoυς διαμορφώνουν.

Ο Δρ Miner είναι μια εξειδικευμένη Αρχή για τη γήρανση με επιτυχία και την ολοκληρωμένη υγεία των ανδρών.

Ο Δρ Miner αποκάλυψε στην Digital Journal έξι σημαντικές συνήθειες που οι περισσότεροι άντρες άνω των 30 ΔΕΝ κάνουν αυτήν τη στιγμή για να βελτιώσουν την υγεία τους.

Αυτές είναι:

Συνειδητοποιώντας ότι το σώμα σας επικοινωνεί μαζί σας. Η επίγνωση των σωματικών και συναισθηματικών συναισθημάτων σας είναι κάτι που πολλοί άνδρες παραλείπουν να κάνουν και έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία τους καθώς μεγαλώνουν.

Αναλάβετε τα συναισθήματα και τη ζωή σας και μάθετε να κάνετε ενέργειες που οδηγούν το πλοίο με τον τρόπο που θέλετε να πάτε.

Πηγαίνετε στο γιατρό όταν δεν είστε άρρωστοι. Η τακτική παρακολούθηση ενός γιατρού μπορεί να βοηθήσει τον γιατρό να βρει προβλήματα νωρίς ή ακόμα και πριν ξεκινήσουν.

Επανεξετάστε την τυπική καθημερινή διατροφή σας. Οι μέρες που δεν παίρνατε βάρος έχουν τελειώσει. Και καθώς ο μεταβολισμός σας επιβραδύνεται, η κατανάλωση λιγότερων θερμίδων μπορεί να ενισχύσει την υγεία.

Αλλά πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και υγρά.

Άσκηση με συνέπεια (αντί για διαλείπουσα). Η τακτική άσκηση μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο για ασθένειες, όπως καρδιακές παθήσεις και καρκίνο και σας βοηθά να διατηρήσετε την κινητικότητά σας περισσότερο.

Η άσκηση μειώνει επίσης το άγχος, βελτιώνει τον ύπνο, την υγεία του δέρματος και των οστών και τη διάθεση.

Λαμβάνοντας σοβαρά τη μείωση του στρες.

Οι επιπτώσεις του στρες στο σώμα σας είναι τεράστιες, που κυμαίνονται από την πρόωρη γήρανση και τις ρυτίδες έως τον υψηλότερο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Το να είσαι ευτυχισμένος και να διατηρείς το άγχος σου βοηθάει να ζήσεις και να γερνάς καλά.

Επιπλέον, τα επίπεδα τεστοστερόνης μειώνονται ως απάντηση στο στρες σύμφωνα με μελέτες.

Επενδύοντας στις σχέσεις σας.

Αυτό είναι πιο σημαντικό από ποτέ να βγαίνει από αυτή την πανδημία, όταν πολλοί άνθρωποι έχουν μπει στην απομόνωση.

Μελέτες δείχνουν ότι οι σημαντικές σχέσεις και ένα ισχυρό κοινωνικό δίκτυο βελτιώνουν την ψυχική και σωματική ευεξία και τη μακροζωία.

Εάν δεν έχετε ενεργή κοινωνική ζωή, αναζητήστε ευκαιρίες για να συνδεθείτε ξανά με παλιούς φίλους ή να δημιουργήσετε νέους.

Αναζητήστε άλλους ομοϊδεάτες στην εργασία, τις εκκλησιαστικές ομάδες, τις εθελοντικές δραστηριότητες, τα γυμναστήρια, τις ομάδες αποφοίτων ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα που αντιστοιχεί σε ένα δικό σας ενδιαφέρον.

Ο Δρ Miner σημειώνει επίσης ότι η γήρανση με χαρά δεν είναι να προσπαθούμε να μοιάζουμε με 20-κάτι. Αντ ‘αυτού, είναι «να ζήσεις την καλύτερη ζωή σου και να έχεις τη σωματική και ψυχική υγεία να το απολαύσεις. Όπως ένα μπουκάλι κρασί, μπορείτε να γίνετε καλύτεροι με την ηλικία με τη σωστή φροντίδα ».

Λοιπόν, τι να κάνετε αν βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση. Ο Δρ Miner συμβουλεύει: «Στην ιδανική περίπτωση, θα έχετε ήδη εξασκήσει υγιείς συνήθειες καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

Αλλά ακόμα κι αν δεν το έχετε κάνει, δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να ξεκινήσετε προληπτικά μέτρα για να διατηρήσετε και ακόμη και να βελτιώσετε την υγεία σας. ” Προσθέτει: «Τα καλά νέα είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά να υιοθετήσετε νέες συνήθειες και να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ