Έγκλημα στα γλυκά νερά -Σύζυγος Καρολάιν : “Αναμοχλεύεται εικασίες”

Δείτε όλα όσα δήλωσε  32χρονος πιλότος σχετικά με την είδηση ότι κλήθηκε να καταθέσει η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν και ότι η μαρτυρία της ενδέχεται να ρίξει φως και να στρέψει τις έρευνες προς άλλη κατεύθυνση. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά όλα όσα είπε για την ψυχολόγο και την σχέση με την γυναίκα του.

Μαζί πηγαίναμε στην ψυχολόγο

  • Όπως αποκάλυψε ο 32 χρονος εκείνος και η 20χρονη σύζυγός του πηγαίνανε μαζί στις συνεδρίες για να καταφέρει να βοηθηθεί και να ξεπεράσει κάποια ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η Καρολάιν μετά την γέννηση της μικρής της.
  • Όπως είπε εννοείτε ότι την γνώριζε και ότι πάντα πηγαίνανε μαζί . Η τελευταία επίσκεψή τους έγινε τα χριστούγενα .

Όσα είπε για το ψυχολογικό πρόβλημα

  • Όσο για το θέμα που αντιμετώπιζε η 20 χρονη μητέρα αποκάλυψε ότι ήταν αρκετά δύσκολο και ότι μπορούν να την καταλάβουν μόνο όσες γυναίκες το έχουν περάσει. Ωστόσο κατάφερε να το ξεπεράσει γιατί όπως είπε η γυναίκα του ήτα δυνατή, είχε πολύ στήριξη από τον ίδιο, από την ψυχολόγο αλλά κυρίως την βοήθησε η αγάπη της μικρής τους κόρης.

Τι προσπάθησαν να μάθουν οι αστυνομικοί μέσω της κατάθεσης

  • Οι αστυνομικοί κάλεσαν την ψυχολόγο να καταθέσει επειδή ήθελαν να μάθουν αν υπήρχε κάτι που απασχολούσε την 20χρονη μητέρα.

Όσα είπε για την αναμόχλευση των ειδήσεων

  • Αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους  και χαρακτηριστικά τους είπε ότι αναμοχλεύουν ειδήσεις γεγονότων που ήδη έχουν ερευνηθεί από τις αστυνομικές αρχές. Επίσης είπε ότι τον είχαν προειδοποιήσει ότι όταν τελειώσουν με τα βασικά στοιχεία των ερευνών θα αρχίσουν οι δημοσιογράφοι να πιάνονται από όπου μπορούν για να βγάλουν την είδηση.

Όσα είπε για τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την δολοφονία

  • Όπως τόνισε αναπάντητα ερωτήματα δεν υπάρχουν, επειδή εκείνος φρόντισε να δώσει από την αρχή πλήρη και ακριβή εικόνα για ότι διαδραματίστηκε στην μεζονέτα τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης που έγινε το φονικό.

Ακολουθεί βίντεο με πληροφορίες για την δολοφονία

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ