Καιρός: Πού θα βρέξει τις επόμενες μέρες – Πότε πέφτει η θερμοκρασία


Καιρός: Αίθριος ο καιρός μέχρι το Σάββατο – Πότε θα σημειώσει πτώση η θερμοκρασία

Ο καιρός την Τρίτη (25/05): Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια και πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 3 με 4 και τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Τετάρτη (26/05): Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια και πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός Πέμπτη – Παρασκευή (25- 26/05): Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία και τη Θράκη παροδικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

Ο καιρός το Σάββατο (27/05): Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ