Κρήτη: Βγήκαν τα πιστόλια στον Προφήτη Ηλία – Πυροβόλησε το συγχωριανό του

Μεγάλη ανησυχία καθώς οι εμπλεκόμενοι έχουν έρθει αρκετές φορές σε κόντρα στο παρελθόν

Μία καταγγελία η βασιμότητα και η έκταση της οποίας διερευνώνται με προσοχή από την ΕΛ.ΑΣ που καλείται να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, με βάση τη μήνυση, και ενώ ο 45χρονος κινούνταν με το αυτοκίνητο του προς το ελαιουργείο που διατηρεί η οικογένεια του στο χωριό.

Υποστηρίζει ότι είχε ενημερωθεί από κάτοικο της περιοχής ότι το συγκεκριμένο άτομο είχε ρίξει κόκκινες μπογιές στο εργοστάσιο και πήγαινε να το τσεκάρει.

Ισχυρίζεται ότι στη διαδρομή για το ελαιουργείο εμφανίστηκε με άγριες διαθέσεις ο 27χρονος, τον πήρε από πίσω με το αυτοκίνητο, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς μέχρι που έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος του, χωρίς ωστόσο κάποια σφαίρα να πετύχει το όχημα του.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει ο 45χρονος, υπήρξε και δεύτερο επεισόδιο αφού, κατά τα λεγόμενα του, ο νεαρός συγχωριανός του επέστρεψε στο σημείο του ελαιουργείου μαζί με συγγενικό του πρόσωπο και τον απείλησε εκ νέου.

Καταγγέλλει ακόμα ότι ο 27χρονος στην συνέχεια μετέβη σε καφενείο στην πλατεία του χωριού όπου σε έξαλλη κατάσταση απείλησε με το πιστόλι Αλβανό κάτοικο επειδή διατηρεί φιλική σχέση με τον 45χρονο ενώ φέρεται έριξε και μπαλοθιές στον αέρα.

Τα όσα συμβαίνουν και πάλι τον τελευταίο καιρό στον Προφήτη Ηλία είναι άκρως ανησυχητικά με βασικούς εμπλεκόμενους σε καταγγελίες και επεισόδια τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, μέλη συγκεκριμένων οικογενειών.

Κάποιοι μάλιστα πιστεύουν ότι αν συνεχιστούν αυτές οι εντάσεις και οι εχθροπραξίες, οι εξελίξεις δεν θα είναι αναίμακτες.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. πάντως φέρεται ιδιαιτέρως χολωμένη με τα όσα συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα και δεν φαίνεται διατεθειμένη να επιτρέψει να συνεχιστεί άλλο αυτή η νοσηρή κατάσταση.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ