Στην περιοχή των 35.671 δολαρίων το Bitcoin


Σταθεροποιητικά κινείται το Bitcoin στις συναλλαγές της Δευτέρας  κινούμενο στην περιοχή των 35.671 δολαρίων, μετά το sell off  το απόγευμα της Κυριακής, οπότε το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα παγκοσμίως έφτασε να χάνει 16% , κάνοντας προσγείωση στις 31.772,43 δολάρια.

Η παρουσία αγοραστών στο δημοφιλές κρυπτονόμισμα είναι εμφανής, παρά τα αρνητικά μηνύματα για την αγορά των crypto assets, καθώς οι Αρχές σε Κίνα και ΗΠΑ προχωρούν σε πιο αυστηρή ρύθμιση και φορολογική συμμόρφωση όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα.

Ανάλυση της Deutsche Bank Research αναφέρει πως θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα μπροστά στην αγορά κρυπτονομισμάτων, καθώς φτάνει σε κρίσιμο σημείο.

Οι εκτιμήσεις αυτές διατυπώνονται την ίδια στιγμή που το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα απαιτήσει οποιαδήποτε επένδυση στην αγορά κρυπτονομισμάτων αξίας 10.000 δολαρίων και άνω να δηλώνεται στη φορολογική διοίκηση των ΗΠΑ (IRS).

Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να επιδράσει σημαντικά στην εμπορευσιμότητα του Bitcoin, παρά την εκτίμηση πως οι Αμερικανοί αγοράστές του θα αναζητήσουν τρόπους να αποφύγουν τον έλεγχο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ