Νέα Σμύρνη – 22χρονος «σάτυρος»: «Δεν είπα ποτέ ότι έχω βίτσιο με τις ωραίες κοπέλες»

Αόριστες δικαιολογίες για το περιστατικό της Νέας Σμύρνης και πλήρη άρνηση της απόπειρας βιασμού περιλαμβάνει του υπόμνημα του 22χρονου επιδειξία

«Τρελές» προσπαθεί να βγάλει ο επιδειξίας της Νέας Σμύρνης τις γυναίκες
που τον αναγνώρισαν ως αυτόν που τις παρενόχλησε επιδεικνύοντας το μόριό του,
αλλά και την 22χρονη που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού εις βάρος της τον Αύγουστο του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, στο υπόμνημα που κατέθεσε στους αστυνομικούς, μετά την κλήση του εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης της κακουργηματικής αυτής πράξης, ο νεαρός επιχειρεί να κάνει το άσπρο μαύρο, υποστηρίζοντας ότι ο δράστης που εμφανίζεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει μεγαλύτερο κεφάλι από αυτόν.

Αναφερόμενος, δε, στις υπόλοιπες πλημμεληματικές πράξεις που του αποδίδονται, για τις οποίες θα δικαστεί στις 8 Ιουλίου από το Μονομελές Αυτόφωρο, τις αρνείται όλες, πλην της τελευταίας στη Νέα Σμύρνη, προφανώς διότι το βίντεο που κατέγραψε όλες τις κινήσεις του αποτελεί «αδιάψευστο μάρτυρα».

Ωστόσο, ισχυρίζεται πως αυτό που φαίνεται ως το μόριό του «είναι ο αντίχειρας του αριστερού μου χεριού» και πως «απλώς ακολούθησα την κοπέλα από απόσταση, επί 400 μέτρα, μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και μετά έφυγα». Γι’ αυτό το γεγονός, όπως λέει, «οι γονείς μου έχουν απευθυνθεί σε ψυχολόγο, προκειμένου να διερευνηθεί γιατί πήρα από πίσω αυτή την κοπέλα».

Για την επίθεση στην 22χρονη στις 6 Αυγούστου του 2020, που αποκάλυψε η «R», για την οποία επίσης υπάρχει σχετικό βίντεο, ισχυρίζεται πως ο δράστης που απεικονίζεται σε αυτό να επιτίθεται στην κοπέλα κατεβάζοντάς της το σορτς «είναι πολύ πιο “κεφάλας” σε σχέση με εμένα» και πως «φαίνεται ο δράστης να έχει γένια ή φαβορίτες, ενώ εγώ δεν είχα γένια ή φαβορίτες, ούτε έχω.

Περαιτέρω, όσον αφορά τα άσπρα παπούτσια, από αυτά δεν μπορεί να συναχθεί συμπέρασμα. Ολοι οι νέοι έχουν διάφορα χρώματα παπουτσιών, μεταξύ των οποίων και άσπρα…».

Αναφερόμενος στα κομποσκοίνια που φορούσε στο χέρι του, λέει πως «μεγάλο μέρος του πληθυσμού φοράει κάτι, ειδικά οι νεαροί. Στο βίντεο φαίνεται μία μόνο γραμμή στο χέρι, άρα πραγματικά κάτι έχει, αλλά δεν μπορεί να διακρίνει κανείς αν είναι κομποσκοίνι… Δηλώνω ότι δεν είμαι εγώ εκείνος που απεικονίζεται στο επίμαχο, χαμηλής ανάλυσης, ασπρόμαυρο βίντεο, καθώς η αναγνώριση που έγινε από την παθούσα δεν είναι αμερόληπτη και αντικειμενική, τόσο με τον τρόπο που έγινε όσο και με την περιγραφή μου».

«Νόμιζε πως το είδε»

Ο 22χρονος διαψεύδει επίσης ότι παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως έχει ένα «βίτσιο» και διαμαρτύρεται για τον διασυρμό του από τα Μέσα. «Εχει ακουστεί σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ ότι τάχα δήλωσα ότι έχω “βίτσιο” με τις ωραίες γυναίκες και θέλω να τις παίρνω από πίσω, ενώ κάτι τέτοιο δεν υπάρχει πουθενά στη δικογραφία. Eχει ακουστεί ακόμη ότι ομολόγησα τις πράξεις μου, ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Βρίζουν εμένα στο Facebook, τον αδελφό μου, τον ξάδερφό μου, που έχει παρόμοιο όνομα, τον δικηγόρο μου και όλους όσους νομίζουν ότι εμπλέκονται με εμένα.

Εχω δεχθεί πάνω από 2.500 εξυβριστικά και απειλητικά της ζωής μου μηνύματα, μέχρι να καταφέρω να κλείσω προσωρινά τον λογαριασμό μου. Έχουν γράψει με σπρέι σε διάφορα σημεία της περιοχής για εμένα. Και όλα αυτά επειδή ανέβηκε στο Facebook το άλλο επίμαχο βίντεο, για το οποίο έχω παραπεμφθεί για να δικαστώ μαζί με άλλες τρεις περιπτώσεις στο αυτόφωρο, επειδή εκείνη νόμιζε ότι είδε το μόριό μου από το βίντεο…». Εγκαλεί, μάλιστα, την 20χρονη Δανάη Ακριβιάδου που δημοσιοποίησε το βίντεο χωρίς «να αναλογιστεί τις συνέπειες», ενώ της αποδίδει και σκοπιμότητα!

«Έκτοτε η κοπέλα, που πλέον είναι πασίγνωστη εξαιτίας της παράνομης δημοσιοποίησης του βίντεο, έχει αποκτήσει πολλούς ακολούθους (followers) στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά, όσον αφορά εμένα, με έχει εκθέσει, τόσο εκείνη όσο και κάποιες από τις υπόλοιπες παθούσες με τις πάρα πολλές συνεντεύξεις τους στην τηλεόραση και αλλού, ώστε έχω ήδη καταστραφεί για όλη μου τη ζωή. Χωρίς να έχω δικαστεί, έγινα σάτυρος όλων των περιστατικών της περιοχής και βιαστής!».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ