Σοκάρουν οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2021 – Χειρότερο από το 2020 θα είναι το νέο έτος

Αν πιστεύετε πως το 2020 ήταν καταστροφικό έτος, τότε πρέπει να διαβάσετε τις προφητείες του Νοστράδαμου για το νέο έτος

Για τους περισσότερους η χρονιά που φεύγει είναι ίσως η χειρότερη όλων των εποχών, όμως βάσει των προφητειών του Νοστράδαμου, τα πράγματα το 2021 θα είναι ακόμα χειρότερα.

Οι προφητείες του Γάλλου φιλοσόφου έχουν βγει αρκετές φορές αληθινές και μάλιστα με σοκαριστική ακρίβεια. Για το 2021, αυτά που έχει προβλέψει ο Νοστράδαμος πραγματικά ανατριχιάζουν.

Στα γραπτά του, αναφέρει συγκεκριμένα: «Λίγοι νέοι: μισοί νεκροί για να ξεκινήσουν». Σύμφωνα με το Ετήσιο Ωροσκόπιο, αυτό σημαίνει πως θα γίνει μία αποκάλυψη από… ζόμπι ( ! ) , ενώ συνεχίζει: «Πατέρες και μητέρες νεκρές από απεριόριστες θλίψεις / Γυναίκες στο πένθος, ο λοιμός/ Ο κόσμος τελειώνει».

Σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, οι αστεροειδείς, τα ζόμπι και ο καταστροφικός λιμός προβλέπονται για το 2021. «Ύστερα από ένα μεγάλο πρόβλημα, η ανθρωπότητα, προετοιμάζεται για ακόμη μεγαλύτερο», και βάσει αυτών που ζήσαμε φέτος, το «μεγάλο πρόβλημα» είναι η πανδημία του κορονοϊού, οπότε θα έρθουν και χειρότερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here