10 σειρές δράσης που κάνουν πάταγο!


Sacred Games (2018 – )

Το NETFLIX φέτος έκανε την έκπληξη και έφερε στην τηλεόραση μια σειρά από Ινδία, το Sacred Games! Το Sacred Games είναι μια αστυνομική σειρά βασισμένη στο best-seller του Ινδού Βίκραμ Τσάντρα. Το θέμα της σειράς είναι η προσπάθεια ενός τίμιου αστυνομικού της Μουμπάι να πατάξει το έγκλημα. Όλα ξεκινούν όταν ένας από τους πιο διαβόητους εγκληματίες που ήταν εξαφανισμένος για χρόνια, αυτοκτονεί μπροστά του λέγοντάς του ότι έχει μόλις 25 ημέρες για να σώσει την πόλη. Διαφθορά, βρώμικοι αστυνομικοί, νονοί της νύχτας και πολύ δράση.

 

Prison Break (2005 – 2017)

Μια σειρά γνώριμη στους περισσότερους που αφορά σην προσπάθεια του Michael Scofield να βγάλει από την φυλακή τον άδικα καταδικασμένο σε θάνατο αδελφό του Lincoln Burrows. Η σειρά μετά από πέντε συνεχόμενες επιτυχημένες σεζόν (2005 – 2009) επέστρεψε το 2017 με μία νέα σεζόν, με όλους τους πρωταγωνιστές, για να κρατήσει παρέα για τελευταία φορά.

 

Justified (2010 – 2015)

To Justified είναι ένα μοντέρνο γουέστερν που το 2012 βραβεύτηκε ως η «Καλύτερη τηλεοπτική σειρά της χρονιάς» από το American Film Institute. Επίσης έχει κερδίσει 2 βραβεία ΕΜΜΥ. Η σειρά έχει ως κεντρικό ήρωα έναν παλιάς σχολής ομοσπονδιακό αστυνομικό, τον US Marshals ο οποίος μετατίθεται από το Μαϊάμι στην πατρίδα, το υποβαθμισμένο Κεντάκι, επειδή σκότωσε σε κοινή θέα έναν κακοποιό. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος του…

 

Rome (2005 – 2007)

Μια σειρά που ξεκίνησα να την βλέπω «χαλαρά» όπως λέμε εμείς οι Θεσσαλονικείς και τελικά κόλλησα! Ο σκληροτράχηλος εκατόνταρχος Lucius Vorenu επιστρέφει μετά από χρόνια μαχών στη Ρώμη του Ιουλίου Καίσαρα και προσπαθεί να αντεπεξέλθει στους ρυθμούς της και στον οικογενειακό βίο, κάτι που όμως δεν θα είναι εύκολο. Μάχες, διαπλοκή, δράση και ανατροπές θα σας κάνουν να δείτε και τις 2 σεζόν της πολύ ατμοσφαιρικής σειράς σε ελάχιστο χρόνο.

 

Daredevil (2015 – )

Ο ήρωας της Marvel μετά την επιτυχημένη μεταφορά του στην μεγάλη οθόνη ήρθε και στις τηλεοράσεις μας με την υπογραφή του NETFLIX. Πρόκειται για τον τυφλό ήρωα της Marvel που την μέρα είναι δικηγόρος και την νύχτα πολεμάει το έγκλημα. Δράση, περιπέτεια και αν σας αρέσουν οι υπερήρωες, μην το χάσετε!

 

The Punisher (2017 – )

Στο ίδιο μοτίβο με πριν. Υπερήρωας της Marvel με υπογραφή NETFLIX μας κάνουν επιτυχία. Το θέμα της σειράς είναι η ιστορία του βετεράνου πεζοναύτη Frank Castle που μετά την δολοφονία της οικογένειας του παίρνει το νόμο στα χέρια του με μοναδικό σκοπό την εκδίκηση. Πολλή δράση, ωραία ατμόσφαιρα και αναμένουμε την επόμενη σεζόν.

 

Vikings (2013 – )

Η σειρά Βίκινγκς μας μεταφέρει στον βάρβαρο και μυστηριώδη κόσμο του Ragnar Lothbrok, ενός πολεμιστή Βίκινγκ και αγρότη που επιθυμεί να εξερευνήσει – και να καταλάβει – μακρινές ακτές στον ωκεανό. Πολύ ατμοσφαιρική σειρά εποχής με δυνατές μάχες που έχει προταθεί για 11 βραβεία EMMY, ξεκίνησε το 2013 και συνεχίζει.

 

Game Of Thrones (2011 – )

Τι να πρωτοπούμε για αυτή τη σειρά! Πρώτον αναμένουμε την τελευταία της σεζόν τον Απρίλιο του 2019! Δεύτερον είναι η σειρά που έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές στις οθόνες τους και ατελείωτα forum και site ασχολούνται ακόμα και με την παραμικρή λεπτομέρεια του κάθε επεισοδίου. Τρίτον είναι η καλύτερη σειρά δράσης όλων των εποχών βάση του imdb με βαθμολογία 9,5/10. Και για τους λίγους που δεν έχουν ιδέα για τη σειρά, το θέμα της είναι εννέα οικογένειες ευγενών – φατρίες αγωνίζονται για τον έλεγχο των μυθικών εδαφών του Westeros, ενώ ένας αρχαίος εχθρός από τον παγωμένο βορρά επιστρέφει αφού ήταν αδρανής για χιλιάδες χρόνια. Απίστευτες ανατροπές, sex, βία, θάνατοι, διαπλοκή και όλα αυτά σε ένα μυθικό κόσμο παλαιάς εποχής. Απλά λοιπόν, μια από τις καλύτερες, για πολλούς η καλύτερη, σειρές όλων των εποχών.

 

Battlestar Galactica (2004 – 2009)

Πρόκειται για περιπέτεια φαντασίας που το θέμα της είναι: Όταν ένας παλιός εχθρός, οι Cylons, επανεμφανιστούν και εξαλείψουν τις 12 αποικίες, το πλήρωμα των ηλικιωμένων Galactica προστατεύει ένα μικρό πολιτικό στόλο – το τελευταίο της ανθρωπότητας – καθώς ταξιδεύουν προς τη θρυλική 13η αποικία, τη Γη.

 

Band of Brothers (2001)

Η δεύτερη καλύτερη σειρά δράσης όλων των εποχών βάση του imdb με βαθμολογία 9,5/10! Μια σειρά του Tom Hanks και Steven Spielberg που αφορά στην ιστορία της Easy Company του αμερικανικού στρατού του 101 αεροπορικού τμήματος και της αποστολής τους στην Ευρώπη κατά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο από την επιχείρηση Overlord μέχρι την V-J Day. 1 Σεζόν 10 επεισόδια, το ένα καλύτερο από το άλλο!

Καλή προβολή!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ