Νέα Υόρκη: Προσφορά εμβολιασμών covid -19 σε επτά αεροδρόμια σε όλη την πολιτεία


Νέα Υόρκη: Επτά αεροδρόμια θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εμβολιασμού COVID-19 της Νέας Υόρκης. Οι κάτοικοι των ΗΠΑ μπορούν πλέον να λάβουν εμβολιασμό COVID-19 σε πολλά αεροδρόμια της Νέας Υόρκης. Από τη Δευτέρα, αναδυόμενοι ιστότοποι σε επτά αεροδρόμια σε ολόκληρη την πολιτεία θα προσφέρουν εμβολιασμούς για το εμβόλιο Janssen με μία λήψη με σειρά προτεραιότητας. Ο κυβερνήτης Andrew Cuomo είπε ότι το πρόγραμμα έχει ως στόχο να κάνει τους εμβολιασμούς πιο βολικούς και προσβάσιμους.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε πριν από τα βαριά ταξίδια που αναμένονται για το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης Σύμφωνα με την AAA, “περισσότεροι από 37 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να ταξιδέψουν 50 μίλια ή περισσότερο από το σπίτι, αύξηση 60% από πέρυσι όταν μόνο 23 εκατομμύρια ταξίδεψαν, το χαμηλότερο στο ρεκόρ από τότε που η AAA άρχισε να ηχογραφεί το 2000”. Από τα 37 εκατομμύρια που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν, 2,5 εκατομμύρια θα επιβιβαστούν σε αεροπλάνα, σημειώνοντας αύξηση 577% σε σχέση με πέρυσι, και τα ταξίδια αυτοκινήτων αναμένεται να αυξηθούν κατά 52% από το 2020.

“Οι αναδυόμενοι ιστότοποι εμβολιασμού μάς βοήθησαν να προσεγγίσουμε περισσότερους Νεοϋορκέζους που πρέπει να εμβολιαστούν και δεδομένης της επιτυχίας του πιλοτικού μας προγράμματος σε σταθμούς μετρό και τρένα σε όλο το δίκτυο MΜΜ, γινόμαστε δημιουργικοί για άλλη μια φορά φέρνοντας το εμβόλιο στα αεροδρόμιά μας “, είπε ο Cuomo σε προηγούμενη δήλωση.

“Αυτό το εμβόλιο είναι το καλύτερο όπλο για να νικήσουμε την COVID και θα πάμε οπουδήποτε χρειαζόμαστε για να κάνουμε περισσότερα πλάνα στους ανθρώπους.

Εάν ταξιδεύετε ή εργάζεστε σε ένα από αυτά τα αεροδρόμια ή απλά τυχαίνει να περνάτε και εσείς πρέπει ακόμη να εμβολιαστείτε, σας ενθαρρύνω να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε τον εμβολιασμό σας, ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να νικήσουμε αυτόν τον ιό.”

Τα επτά αεροδρόμια που προσφέρουν εμβολιασμούς COVID-19 είναι:

Διεθνές αεροδρόμιο JFK

Αεροδρόμιο LaGuardia

Αεροδρόμιο Westchester County

Διεθνές αεροδρόμιο του Άλμπανυ

Διεθνές Αεροδρόμιο Χάνκοκ

Διεθνές Αεροδρόμιο Γκρέιτερ Ρότσεστερ

Διεθνές Αεροδρόμιο Μπάφαλο Νιαγάρα

Η Νέα Υόρκη επέκτεινε επίσης πρόσφατα ιστότοπους εμβολιασμού στον ζωολογικό κήπο του Μπρονξ, το ενυδρείο της Νέας Υόρκης και το Μουσείο για τα Παιδιά του Μπρούκλιν, ελπίζοντας να φέρει ολόκληρες οικογένειες για εμβολιασμούς ταυτόχρονα, προσφέροντας κίνητρα, όπως δωρεάν είσοδο την ίδια μέρα και οικογενειακά περάσματα, δήλωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάσιο. . Παρόλο που η νέα καθοδήγηση από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) λέει ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούν να πάνε χωρίς μάσκες ή φυσικές αποστάσεις στα περισσότερα περιβάλλοντα, όλοι οι ταξιδιώτες ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού υποχρεούνται να φορούν κάλυψη στις δημόσιες συγκοινωνίες και σε κέντρα ταξιδιών όπως τα αεροδρόμια και σταθμούς. Σύμφωνα με στοιχεία για την κατάσταση της υγείας, σχεδόν το 55% των ενηλίκων Νεοϋορκέζων εμβολιάζονται πλήρως, ενώ περίπου 10,5 εκατομμύρια κάτοικοι έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ