Ομορφιά : Ακολουθήστε τις συμβουλές και γίνεται νεότερη


Δεν ξέρουμε πώς να σταματήσουμε το ρολόι, αλλά μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεγελάσετε τις κάμερες και τους καθρέφτες να σκεφτείτε ότι είστε νεότεροι. Εδώ είναι μερικές βασικές συμβουλές για να κάνετε τη ρουτίνα φροντίδας του δέρματος που χρειάζεστε. Δείτε αναλυτικά τις συμβουλές που ακολουθούν .

Πλυθείτε με απαλό καθαριστικό
  • Ο καθαρισμός είναι σημαντικός για την αφαίρεση οποιουδήποτε προϊόντος φροντίδας δέρματος ή μακιγιάζ που έχετε εφαρμόσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και φυσικών λιπαντικών δέρματος, ρύπων και βακτηρίων που έχουν συσσωρευτεί. Σημαίνει επίσης ότι τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος σας θα μπορούν να εισέρχονται στο δέρμα σας και να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά!
  • Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό, διατηρήστε το φράγμα του δέρματός σας και κρατήστε το ανθεκτικό στην αφυδάτωση και τη ζημιά. Τα καθαριστικά με υψηλό pH όπως τα φυσικά σαπούνια είναι πολύ σκληρά και μπορούν να αφήσουν το δέρμα σας ευάλωτο σε ερεθισμούς και μολύνσεις. Καθαριστικά με χαμηλό pH.
  • Ένα άλλο συστατικό που πρέπει να αποφύγετε είναι το λαουρυλοθειικό νάτριο , καθώς είναι πολύ σκληρό. Επίσης, δεν χρειάζεται να αγοράσετε καθαριστικά με φανταχτερά, ενεργά συστατικά. Το Cleanser’s δεν είναι στο δέρμα σας για πολύ καιρό. Αυτά τα δραστικά συστατικά είναι πολύ πιο χρήσιμα σε μεταγενέστερα στάδια, όπως όταν εφαρμόζετε ορό.

Αν κάνετε πλύση με καθαριστικό υψηλού ph,χρησιμοποιήστε τόνερ

  • Τα γραφίτη αναπτύχθηκαν στο παρελθόν για να αποκαταστήσουν το χαμηλό pH του δέρματος μετά το πλύσιμο με καθαριστικό υψηλής pH. Εάν χρησιμοποιείτε καθαριστικό με χαμηλό pH, τότε δεν χρειάζεται τόνερ. Είναι πολύ καλύτερο να αποφύγετε την πρόκληση ζημιάς από το να το αναιρέσετε αργότερα!
  • Καθώς μεγαλώνετε, το δέρμα σας επιβραδύνει αναπληρώνεται. Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος δεν αντικαθίστανται από φρέσκα κύτταρα τόσο γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι το δέρμα σας αρχίζει να φαίνεται θαμπό και ανώμαλο, και μπορεί ακόμη και να σπάσει. Οι απολεπιστικές ουσίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα σας.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για νεότερη επιδερμίδα

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ