Στέλιος Πέτσας: Εξετάζεται «πέναλτι» για την ακύρωση ραντεβού εμβολιασμού

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών ορισμένες περιοχές της χώρας δεν παρουσιάζουν ικανοποιητικό ρυθμό εμβολιασμού

Σε περαιτέρω διαβεβαιώσεις για τα εμβόλια που υπάρχουν στην χώρα μας προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία που να σκιάζει την χρήση των εμβολίων και υπογράμμισε ότι «όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή» και «δεν υπάρχει τεκμηριωμένη επιστημονική αμφιβολία».

Σημείωσε δε στην συνέχεια πως «έχουμε εντοπίσει ορισμένες περιοχές της χώρας, όπου το ποσοστό του εμβολιασμού δεν είναι ικανοποιητικό» και όπως είπε εκεί θα δοθεί έμφαση το επόμενο διάστημα, προκειμένου να πειστούν οι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά της COVID-19. Παράλληλα, ανέφερε πως εξετάζεται το ζήτημα του «πέναλτι» σε περίπτωση ακύρωσης ραντεβού για εμβολιασμό.

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης μαθητριών Δημοτικού από δάσκαλο, ο κ. Πέτσας δήλωσε πως «τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με το εκπαιδευτικό μας σύστημα και πρέπει να απομακρύνονται άμεσα», ενώ τάχθηκε υπέρ της αυστηροποίησης των ποινικών κυρώσεων για τέτοιες περιπτώσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ