Σόφη Ζαννίνου: Πριν από 2 χρόνια πήγα να πεθάνω [pic, vid]


Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε εχθές το βράδυ η ηθοποιός Σόφη Ζαννίνου και μίλησε για τη ζωή της, τους γονείς της που ήταν ηθοποιοί, τις συνεργασίες με τους μεγάλους πρωταγωνιστές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και για ιστορίες από τα παρασκήνια.

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος η γνωστή ηθοποιός είπε τα εξής: «Εγώ με έναν από τους πρωταγωνιστές αυτών των ιστοριών είχα συνεργαστεί και μου φέρθηκε άψογα. Για αυτόν ειλικρινά έπεσα απ΄ τα σύννεφα. Στην εποχή μας το σεξ έχει πάψει να είναι ακριβό. Δεν μπορεί να υπάρχει στους άνδρες τέτοια σεξουαλική πείνα. Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με μία γυναίκα που δεν σε θέλει; Δεν κάνεις κάτι τέτοιο εκτός και αν είσαι άρρωστος».

Δείτε το βίντεο:

Όσον αφορά τις σχολές υποκριτικής η Σόφη Ζαννίνου είπε: «Ήμουν τυχερή, δούλεψα με υπέροχους σκηνοθέτες. Πότε δεν ένιωσα αυτό που γίνεται σε διάφορες σχολές. Ίσως επειδή ήμουν του ελαφρού και όχι της «βαριάς κουλτούρας. Όλοι η ηθοποιοί είναι «τρελοί» αλλά τόσο χοντρά πράγματα δεν είχα ακούσει. Υπήρχαν αντιζηλίες μεταξύ πρωταγωνιστριών. Είχα ακούσει για καρφίτσες μέσα σε πουέντ, καρφίτσες και βελόνες στο ρολ ον του μέικ-απ, σκισμένα ρούχα σε πρεμιέρες. Χοντρά πράγματα σεξουαλικά και με βία δεν είχα δει όμως».

Δείτε το βίντεο:

«Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι, ας καταλάβουν ότι ένας κορωνοϊός σε τελειώνει μέσα σε 5 ημέρες. Εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορωνοϊός αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει. Δεν είσαι τίποτα. Είναι ένα ταξίδι και είναι στο χέρι σου να το χάρεις. Και οι πάρα πολύ πλούσιοι πέθαναν και οι πάρα πολύ ταλαντούχοι το ίδιο. Το μόνο που μένει είναι μια καλοσύνη».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ