ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 12 ατόμων στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου


ΑΣΕΠ: Με 12 άτομα ενισχύεται ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου

Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά δώδεκα (12) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατά προτεραιότητα στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], ή εναλλακτικά στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, επί της οδού Αραφηνίδων Αλών 12, Ραφήνα- 19009, στους αρμόδιους υπάλληλους: Ελένη Κλεισούρα, Σοφία Παπαγεωργίου, Βασιλική Φωτιάδη, στο email [email protected] (τηλ: 22943 – 21024, 21029, 21056-21057).

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι οχτώ (8) ήμερες, και αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, και συγκεκριμένα έως και 29-05-2021 ημέρα Σάββατο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ