Ο σάτυρος δάσκαλος έστειλε 45 σελίδες μηνύματα σε μια από τις μαθήτριες που παρενόχλησε σεξουαλικά

Νέες αποκαλύψεις για τον δάσκαλο που παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον δάσκαλο που παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες με τον πατέρα του ενός από τα τρία κορίτσια να αποκαλύπτει ότι ο εκπαιδευτικός έστειλε 45 σελίδες μηνύματα μέσα σε τέσσερις ημέρες.

«Ανοίχτηκε η μικρή και μου λέει να λέει ‘μπαμπά μου έγραψε να με πάρει στην αγκαλιά του περιμένει πώς και πώς να με σφίξει στην αγκαλιά του’ και τέτοια και τρελάθηκα», είπε ο πατέρας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο ίδιος συμβούλεψε το παιδί του να τον ενημερώνει κάθε φορά που θα λάμβανε τέτοιο μήνυμα.

«Κι ευτυχώς το παιδί το έκανε, γιατί άρχιζε αυτός να στέλνει μηνύματα . Έχω 45 σελίδες μηνύματα σε τέσσερις ημέρες» είπε ο πατέρας της μαθήτριας.

«Εκδηλώθηκε την Πέμπτη άρχισε να της λέει ‘τι όμορφο κορίτσι που είσαι .Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι και έχεις ωραίο χαμόγελο και θα σου βγάλω τη μάσκα και θα σου φιλήσω λέω στο μαγουλάκι και άμα θες να σου δώσω ένα φιλάκι στο στόμα στα χειλάκια και εάν κάνουμε λέει ενισχυτική ιδιαίτερα’ ας το πούμε, ‘δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω Και τι θες να κάνουμε τι θες να κάνουμε τι άλλο θες να κάνουμε» περιέγραψε ο πατέρας του κοριτσιού.

«Ξέφυγε εκεί ‘θα γίνω το αγόρι σου’ και ‘θα σου τα μάθω εγώ όλα και ότι θέλεις εσύ θα μου πεις’. Ξεφύγει η κατάσταση εγώ δεν άντεξα», συνέχισχε ο πατέρας προσθέτοντας ότι, ο δάσκαλος συμβούλεψε τη μικρή να σβήνει τα μηνύματα, κι εκείνη του είπε ότι το κάνει.

Ο πατέρας αυτός ήταν που την περασμένη Παρασκευή πήρε όλα τα πειστήρια και τα προσκόμισε στο Τμήμα Ανηλίκων.

«Εκεί οι άνθρωποι με περίμεναν, ήταν ενημερωμένοι και με το που διάβασαν τα μηνύματα πήγαν και τον συνέλαβαν αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα», κατέληξε ο πατέρας.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή ο εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο μεταξύ άλλων να μην πλησιάζει ούτε να επικοινωνεί με τα παιδιά ενώ το υπουργείο Παιδείας τον έθεσε σε αργία.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ